2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1795439 بازدید | 90709 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز من ۳۴ هفته و ۳ روزمه پزشکمم دکتر ترکستانی بیمارستان خاتم میخوام برم میشه بگید تواین هفته باید چه کارهایی بکنم که راحتتر زایمان طبیعی داشته باشم؟

زایمان قبلی هم به دلیل درشت بودن جنین و نداشتن درد تا هفته ۴۱ سزارین شدم تو بیمارستان نجمیه با دکتر مرجان سلطانی  بودم

الانم خداروشکر همه چیز نرماله

الیس الله بکاف عبده...  
خسته شدم پس چرا من هیچ دردی ندارم هیچی روی من اثر نداره😭امروز میرم برای معاینه برام دعا کنید

عزیزم منم هیچ دردی نداشتم. تازه کیسه آبمم پاره بود. توکل برخدا

پله نوردی با شکم بند

با رعایت کامل و احتیاط جامع

توصیه شخصی# منه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ببین دوست عزیز، ما دقیقا تاپیک نکات و راهکارها رو زدیم برای همین که راهکارها رو همه داشته باشن و با ...

ممنون عزیزم که حوصله کردید این همه راهکار نوشتید 

ان شاء الله خودتون به راحتی زایمان طبیعی داشته باشید

عزیزم منم هیچ دردی نداشتم. تازه کیسه آبمم پاره بود. توکل برخدا پله نوردی با شکم بند با رعایت کامل ...

سلام باران جان خوبی ... میگم شما هم رحم تون اومده پایین ؟ فکر کنم تو یکی از پاسخ هاتون دیدم ؟

سلام گلدونه جون و باقی دوستام. تقریبا چالش هامو پشت سر گذاشتم. فقط چالش نهایی ترک دوباره مادرمه و ب ...

سلام باران جان

منم نگرانت شده بودم واقعا درکت میکنم خودمم همین جوری بودم ویار بارداری پدرم رو داورده بود هیچ هیچی تاثیر نداشتم فقط از خدا التماس کردم و خواستم سرحالشم 

الان احمدالله دو هفته است که سرحالم

انشاالله شما هم زودتر سرپا بشی فقط از خدا یخواه حالت رو خوب کنه

سلام دوستان عزیز من ۳۴ هفته و ۳ روزمه پزشکمم دکتر ترکستانی بیمارستان خاتم میخوام برم میشه بگید تواین ...

سلام خانمی

عزیزم امضای کاربر فیروزه ۹۹ رو ببینید. نوشته برای خوندن راهکارها اینجا کلیک کنید. اونجا همممممممه چی رو فیروزه جان جمع اوری کرده و گذاشته تا یکجا در دسترس باشه و پراکنده نباشه، تا هرکسی هم نیاز پیداکنه قشنگ بتونه راحت پیداکنه.. مطالب کامله.. دعاها.. ورزشا.. خوردنیا..

یعنی یک تاپیک سواست که هم راهکارا رو داره هم خاطره بچه های ویبکی.. برای من اونجا مثل پیج مرجع شده..

خیلی خوبه حتما بخونید😘🌹

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیزم منم هیچ دردی نداشتم. تازه کیسه آبمم پاره بود. توکل برخدا پله نوردی با شکم بند با رعایت کامل ...

سلام باران جان خوبی گل🍃

عزیزم چون موقع من احتمالا نیستی و درگیر غنچه های باغچه تونی😍، الان ازت میپرسم.. این کم و کیف بستن شکم رو توضیح میدی، اینجور ک فهمیدم خیلی بکار میاد..

مثلا شکم بند خاصی استفاده میشه؟

چطوری بسته میشه؟ کجا بسته میشه دقیقا منظورم بالا پایینیشه؟ چندساعت بسته باشه و ایا دائم بسته باشه بده یاخوب؟ وووووو  هرچیز دیگه ای ک ب ذهنم نیومده پیرامون شکم بند رو ممنون میشم بگی!🙏🏼😘

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

رفتم برای معاینه دکتر گفت همون یک فینگری دهانه رحمت هیچ تغییری نکرده😭گفت تا جمعه بهت فرصت میدم،برام دعا کنید

این نیز بگذرد