2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1798284 بازدید | 90747 پست
بابام عاشقانه این اسمو دوست داره‌. یچیزی میگم یچیزی میشنوی دوست دارم به این ارزو برسه

چقدر زیبا.... من خودم اسم محمد و علی خیلی دوست دارم

پدرم عاشق اسم حسین هست، اگر خداوند صلاح دونست و نی نی بعدی پسر شد با اجازه همسرجان شاید بزاریم حسین

حالا اندر احوالات خودم.... یک‌ماهه دارم فکر میکنم و نظرسنجی میکنم و تحقیقات جانبی که بارداری بعدی ک ...

سلام بانو جان

حالت خوبه؟ اتفاقا امروز به یادت بودم گفتمبانو زمزم حسابی مشغول بچه داری شده؟

بخیه ت خوب شد؟ خونریزیت چقدر طول کشید برطرف شد؟

الان دخترت آرومه؟

من تخصص زیادی تو این زمینه ندارم، خودم معمولا به خاطر ضعف جسمانی و اعصاب(!) از بارداری های پشت سر هم می ترسم، اگر بقیه دوستان که تجربه کردن بگن بهتره!

نظر منم یک سال دیگه ست، که هم بچه شیرشو بخوره و هم بدنت جون بگیره

البته واقعا اعتقادم اینه کسایی که زود اقدام می کنن شهامت زیادی دارن  و البته بگم ممکن هم هست وقتی یه سال دیگه بگذره چون بچه دومت یه کم شیطون تر میشه و راه میفته و اینا تنبل شی و پشت گوش بندازی، الان که داغی اقدام کنی بهتر باشه!!!  

اما یادت باشه هرموقع خواستی  اقدام کنی، حتما قبلش یه طب سنتی برو که مزاجت رو تعدیل کنه، چون با ضعف این زایممان و شیردهیش، ممکنه تو بارداری بعدی بیشتر اذیت شی

حالا بگو چرا دوست داری زودتر اقدام کنی؟ ادله ت چیه؟

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنام خدا🍃 سلام ب همه عزیزم منم مشهدم. دکترا اینجا اکثرا موافقن. چون امکانات دارن دکتر خوبم زیاده ...

سلام زهراجان من بااینکه بچم تو شکمم فرشته شده بود ولی خانم دکتر طوبی موقرمقدم خیلی نظرشون برام روی ویبک بود و خداروشکر تونستم ویبک کنم بااینکه باشرایط من و همکاری نکردن بچه خیلی سختتره طبیعی... میخوام بگم ایشون هم خیلی مومنن هم خیلی دلسوز و کاربلدن... دربارشون تحقیقاتتو انجام بده 

خدایا بی نهایت بار شکرت...
حالا اندر احوالات خودم.... یک‌ماهه دارم فکر میکنم و نظرسنجی میکنم و تحقیقات جانبی که بارداری بعدی ک ...

سلام عزیزم.

نمیدونم فاصله سنی بچه هات

سن خودت

و شرایط بارداریت چطوره

همسرت چقدر اهل همکاریه

خانواده ت حمایت میکنن

خودت ظرفیتت چقدره

بچه های قبلی جزء بچه های سخت هستن یا کم زحمت ترن؟

شیر خودت رو میدی یا نه

و...

به کلی فاکتور بستگی داره. دلایل و شرایطت رو بگو تا بتونیم نظر دقیق تری بدیم.

قبلا هم گفتم من قبل ۶ماه پسر دومم اقدام کردم. البته نصفه نیمه. همینجوری عشقی.

ولی خب پریودم نمیشدم و نگرفت.

ولی هرچی پسر بزرگتر شد، تصمیمم ضعف گرفت. چون پسردومم شدیدا وابسته بود و اجازه نفس کشیدن نمیداد بهم. چه رسد تحمل طفلی توی شکم!

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام بانو جان حالت خوبه؟ اتفاقا امروز به یادت بودم گفتمبانو زمزم حسابی مشغول بچه داری شده؟ بخیه ت ...

سلام فیروزه جان من همیشه بخاطر تاپیک نکات دعاگوت هستم در حد پکیجای خانم صابریان😉

بخیه ها که بعد دوهفته کامل خوب شد اگر منظور از خونریزی خیلی عذر میخواهم همون ترشحات زرد رنگ هم هست، اونا تا چهل روز بود. ولی خون ریزی و لکه بینی بعد دو هفته تموم شد. نی نی جان شبا خوبه روزا هم کم می‌خوابه ولی خداییش مثل دختر اولم خیلی شلوغ نیست. اولی تا نه ماهگی منو پیر کرد😅

من عاشق شلوغی و پرکار بودن هستم الان انگار حوصله ام سر رفته😂یکی از اصلی ترین دلایلم سن و سالم هست😅 نیتمم به لطف خدا و اگر صلاح باشه ۴فرزند هست، یکسال دیگه اگر بخوام اقدام کنم دنیا اومدن نی نی همزمان میشه با پوشک گرفتن این نی نی که سخت میشه برای من یکسال تفاوت سنی بهتره تا دوسال، سه سال خیلی خوبه ولی دختر اولم می‌ره پیش دبستانی نمیخوام اون موقع بشه

و خب شرایط خانوادگی و خونه و ادامه تحصیل همسرم واسه دکتری و... قطعا شرایط سخت خواهد بود ولی شیرین هم هست

من اون دوست ۵فرزنده ام، سه بچه اولش فاصله دارن. دو تای اخری فاصله شون زیر یه سال و نیمه.

دو تا آخری هرچند به قول خودش عزیزترن و تازه طعم بچه داری رو چشیده! ولی عذابی به جسمش وارد شد که راستش پیش ما صادقانه درد و دل میکرد یه مقدار پشیمون بود.

ولی توی کانال دو تا کافی نیست خوندم خاطرات مادرهای چند فرزنده ای رو که پشت هم اوردن.

بعضی ها واقعا تاب میارن. واقعا بدن و روحشون تاب میاره. خب چرا بچه نیارن؟ با این اوضاع کشور؟ فقط آینده ها میفهمن اون مادرهایی که توی این برهه، از جون و دل زحمت بچه داری رو تحمل کردن با_فرهنگ# بودن و دوراندیش! نه عقب_افتاده#  

همه فاکتورهارو بسنج عزیزم. همه چی!

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سلام خانمی

خداروشکر که حال روحیت خوبه که میتونی به بعدی فکر کنی… همین نعمتیه… 

شما قصد داری چند تا فرزند داشته باشی؟ خودت چند سالته؟

سلام عزیزم. نمیدونم فاصله سنی بچه هات سن خودت و شرایط بارداریت چطوره همسرت چقدر اهل همکاریه خان ...

۳۲سالمه🙈

دختر اول و دومم ۳سال

بارداری هام تا ماه شش که رو به قبله هستم از بس ویار دارم، آب بخورم بالا میارم! ولی بعد شش ماهگی خوبم

همسرجان حمایت میکنن همکاریشونم عالیه

خانوادم میشه فقط مادرم... چون پدرم که بنده خدا کارای خونه خودشونو انجام میده مادرم هم به من و خونه زندگی من میرسه

ظرفیتم بالاست چون عاشق بچهام و قبل از بارداری اولم بخاطر شغلم با بچه ها زیاد کار کردم

دختر اولم تا ۹ ماه خیلی بیقرار بود

این دخترم معمولیه ولی به نسبت اولی خیلی خوبه😊

شیر خودمو میدم و نمیخوام قطع بشه

کامل گفتم باران جان؟

سلام بانو جان حالت خوبه؟ اتفاقا امروز به یادت بودم گفتمبانو زمزم حسابی مشغول بچه داری شده؟ بخیه ت ...

ولی مجموعا اگر زن و شوهر تفاهم نسبی داشته باشن و زندگی آشوب نباشه، معتقدم نرم نرمک بچه قبلی در یه حدی مستقل بشه اقدام بشه برا بعدی بهتره

حالا گاهی این روال توی یک سالگی بچه قبلی پیش میاد. گاهی توی سه سالگیش. واقعا نمیشه یه نسخه واحد داد.

راستی از خانم صادقی هشت فرزنده پرسیدم گفت فاصله سنی ۲_۳سال از همه بهتره.

۳۲سالمه🙈 دختر اول و دومم ۳سال بارداری هام تا ماه شش که رو به قبله هستم از بس ویار دارم، آب بخورم ...

فکر میکنی با ویار میتونی به دختر دومی برسی؟

من اون دوست ۵فرزنده ام، سه بچه اولش فاصله دارن. دو تای اخری فاصله شون زیر یه سال و نیمه. دو تا آخری ...

اتفاقا با همسرجان امشب مفصل راجب این موضوع صحبت کردیم و گفتم که برای من به لحاظ جسمی و روحی خیلی سخت خواهد گذشت ولی من در خودم این ظرفیت رو میبینم چون برخلاف زایمان اولم این بار بعد زایمان حسابی به خودم رسیدم و مادرم بعد دو هفته تقریبا رفت و من موندم و زندگی خودم و شرایط سختی که داشتم. 

شاید دوستان فکر کنن به لحاظ مالی مشکلی نباشه که آنقدر زود سومی رو میخوام بیارم ولی مستاجر هستم تو یه خونه یک خوابه خیلی کوچولو😊 یکی دیگه از دلایلم اینه قبل موعد قرارداد سال ٱینده زایمان کنم چون تقریبا هرساله اسباب کشی دارم. 

سلام عزیزجان شما خوبی؟  همش لطف خداست... اگر خدا بخواد ۴ فرزند، ۳۲سالمه

ان شاﺀالله که بیشترم میاری.. 

دوستان حتما راهنمایی های بهتری میکنن.. ولی یه نکته بگم، زندگی همیشه طبق برنامه ریزیهای ما پیش نمیره.. خیلی به شرایط ریز به ریز زندگی اهمیت نده چون متغیره.. بنظرم فقط حال روحی و جسمی خودت مهمه.. 

ان شاﺀالله که بیشترم میاری..  دوستان حتما راهنمایی های بهتری میکنن.. ولی یه نکته بگم، زندگی هم ...

کاملا درست میگید...ممنون عزیزجان انشاالله نی نی شما هم سلامت باشه و یه زایمان راحت و خوب داشته باشی