2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1820877 بازدید | 90819 پست
من دوره های آزادش رو شرکت میکردم متاسفانه از دانشجوهاش نبودم. الان هم تهران نیستم، از دود و آلودگی ...

آهان....فك كردم هنوز هم تهران هستيد....اره خب خيلي تهران شلوغ پلوغ و اصلن يه جور ناجوري شده....همه به شدددت درگير زندگي خودشون هستن...تو كرونايي هم كه نور علي نور شده...همه خودشون رو حبس كردن تو خونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب پس ديگه واجب شدم بشناسمتون....شما هم شايد منو بشناسيد...البته اگر مايل هستيد....چه جوري بيام تو خ ...

من اینقدر به طب سنتی علاقه داشتم و دارم، خودم زدم تو کار تولید خونگی. روغن گیری های سنتی رو بلدم  (در حد طبیب نمیدونم ها. در حد یه مادر و یه فروشنده معمولی)

با موم طبیعی زنبور عسل و روغن هام کرم های طبیعی درست میکنم. تو ساخت رژ لب هم خودکفا هستم.   

به جهت تهیه محصول مرغوب با تولید کننده های مختلف گفت و گو و همکاری داشتم، از گنده نماینده طب اسلامی تهران بگیر تا همین تنها مسیر اصفهان. که انصافا بعضی محصولات تنها مسیر عالین. مث گلاب، انواع شیره، روغن نارگیل

ولی عسل هاش رو برخلاف تبلیغ گسترده ش اونقدر نمیپسندم. البته قطعا عسله. نمیگم مرغوب نیست. ولی بهترشم هست.

خلاصه که اینطور.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

براي دوستان تهراني كه حالا دنبال اصلاح مزاج هستن هم آقاي سلسله جو رو معرفي ميكنم....ايشون طب اسلامي سنتي رو بلدن. طب فشاري و طب سوزني هم بلدن هم حجامت و فصد و غمز( ماساژ عمقي) و از روي عنبيه چشم و زبان و آناتومي بدن كل مشكلات رو تشخيص ميدن حتي كيست تخمدان رحم چسبندگي ها و غيره...و هيييچ نيازي به آزمايش و سونو نيست...مثلا مامايي كه باهاشون كار ميكنه از روي شكم تشخيص ميده لوله هاي فالوپ باز هستن يا بسته...و با ماساژ و اصلاح مزاجي لوله رو باز ميكنن...نيازي به عكس رنگي نيست چون تو عكس رنگي اون ماده اي كه وارد واژن ميشه به شدت رحم رو سرد ميكنه....خلاصه كسي خواست بياد بهش معرفي كنم

همين ايشون ماما زهرا عباسي رو بهم معرفي كردن كه تو كرج مطب دارن...ماما عباسي هم دوره هاي طب اسلامي رو گذروندن و خيلي از ناباروري ها رو از طريق طب اسلامي درمان كردن....

در مورد ويبك هم معتقد هستن بله ميشه. من خودم مراجعه كردم به ايشون كه دارويي بدن دو قلو سه قلو باردار بشم..پرسيدن براي چي دوقل سه قلو ميخواي؟؟ گفتم آخه دو تا سزارين داشتم بارداري سومم قطعا سز هست ميخوام با يه تير چند نشون بزنم...كه گفتن كي گفته دوباره مجبوري سزارين بشي و ميتوني طبيعي..بنده گفتم آخه اصصلن دردم نميگيره سر اوليم هم به زور سه كيسه سرم فشار و زور دست سه سانت باز شدم با درد وحشتناك طاقت نيوردم رفتم سز...ايشون گفتن هييچ مشكلي نيست حتما اصلاح مزاج انجام بدين كه غلبه نداشته باشين ما كاري ميكنيم دردت هم بگيره...بهم گفتن مگه شربت جلاب زعفرون رو نميشناسي

خلاصه كه از نظر ايشون سزارين بسيار عوارض بدي داره. ميگفتن بي حسي كمر كه ميزنن تمام اندام تحتاني بدن رو چنان سرد ميكنه كه بيرون كشيدن اين سردي از رحم و لگن متاسفانه زمانبر هم هست

من اینقدر به طب سنتی علاقه داشتم و دارم، خودم زدم تو کار تولید خونگی. روغن گیری های سنتی رو بلدم &nb ...

باريك الللله.....آاااافرين به اين بانوي قدرتمند و هنرمند.....اي بابا...حيف شد نيستين تهران...وگرنه هر جوري بود باب دوستي رو باهاتون باز ميكردم....

من اینقدر به طب سنتی علاقه داشتم و دارم، خودم زدم تو کار تولید خونگی. روغن گیری های سنتی رو بلدم &nb ...

گفتين عسل....محصولات فروشگاه طيبات هم عالي هستن....عسل هاشون واقعا عالي و طبيعي و ارگانيك هست....و پست به سراسر كشور دارن

گفتين عسل....محصولات فروشگاه طيبات هم عالي هستن....عسل هاشون واقعا عالي و طبيعي و ارگانيك هست....و پ ...

من چون با چند تا تولید کننده کار‌ کردم میتونم تجربیات خوبی در اختیار بذارم

ولی استرس اینکه دوستان ازم برنجن

اجازه‌نمیده بیش از این، بحث تاپیکو منحرف کنم

(بزرگوار بعد شونصد پیام بی ربط تازه حیا نموده است)

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من چون با چند تا تولید کننده کار‌ کردم میتونم تجربیات خوبی در اختیار بذارم ولی استرس اینکه دوستان ا ...

بنظرم میشه اینجا صحبت کرد

مطالب مفید رو که فیروزه جان زحمت کشیدن و تاپیک دیگه ای انتقال دادن.. اینجا حرف بزنیم دیگه.. اینام مفیده  

بنظرم میشه اینجا صحبت کرد مطالب مفید رو که فیروزه جان زحمت کشیدن و تاپیک دیگه ای انتقال دادن.. اینج ...

والا همش میگم یکی نیاد صفحات آخرو بخونه سرگیجه بگیره و حق الناسش بیفته گردنم

آخه حق الناس خیلی دقیقه. از مو باریک تر.

همین که تاپیک عنوان وی‌بک رو داره یه حقی ایجاد میکنه که آدم مراعات تازه واردهارو بکنه. خصوصا خواننده های خاموشش رو. بعضا ناراضی هم داشتیم.

(باز هم نظر_شخصی# )

بنظرم میشه اینجا صحبت کرد مطالب مفید رو که فیروزه جان زحمت کشیدن و تاپیک دیگه ای انتقال دادن.. اینج ...

ولی هر از چند گاهی سعی میکنم یه مطلب بذارم.

در مورد روغن ها ، اونها که خاصیت درمانی دارن (مث روغن محترم بنفشه) بهترین تولید کننده خود مادره بنظرم. طبق تجربه روغن بنفشه ای که خودم گرفتم از طیبات و تنها مسیر و چه و چه مرغوب تر بود. قاعدتا هم باید اینجور باشه.

روش تهیه شونم راحته. یه ریزه کاری هایی داره فقط.

حتی روغن سیاهدانه رم میشه به شیوه غیر پرسی توی خونه تهیه کرد. کاری نداره.

در مورد روغن_زیتون# به جرأت میگم جز آزمایشگاه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه اصل بودنش رو تضمین کنه. شاید بالای ۹۰درصد روغن زیتون های بازار ناخالصی دارن(شخصا از یه عمده فروشی که سالهاست توی این کاره شنیدم اینو) 

تنها راهش همینه که از تولید کننده مطمئن و‌ معتمد بخریم. من توی قم با یه خانمی همکاری میکردم و روغنم رو از ایشون میخریدم. دو نوع روغن گیری با هسته و بدون هسته دارن. یه چیزم بگم زیتونی که ازش روغن میگیرن حتما باید ایرانی و رسیده باشه.

طیبات، تنها مسیر، آل عبا خوب هستن همه. روغن هاشون اصله ولی من دوست داشتم با اون خانم کار کنم.

والا همش میگم یکی نیاد صفحات آخرو بخونه سرگیجه بگیره و حق الناسش بیفته گردنم آخه حق الناس خیلی دقیق ...

بله متوجه ام.. 

باشه، پس منم زیاد حرف نمیزنم، شما مطالب مفیدت رو بذار من لایک میکنم   

کلی برات داستان نوشتم راجع به روغنهای خودمون ولی پاکش کردم، وجدان درد گرفتم! 

در مورد روغن_ارده_کنجد#  

برادران آبیار کارتنی به قیمت خیلی بهتر از باقی فروشنده ها میفروشن. میتونید ازشون بپرسید که روغن گیری از کنجد ایرانی بوده یا پاکستانی

ایرانی ها گرون ترن (ولی برادران آبیار با کمترین تفاوت قیمت میفروشن)

یه جا هم تو خراسان میشناسم که به شیوه سنتی ارده میگیرن از کنجد. خیلی هم گسه و آدم رو میگیره. توی بارداری قبلیم میخوردم سه چهار ساعت میل به هیچ چیزی نداشتم. قوت داشت. واقعا ارده ای به اون طمع گس نخوردم. دوستم نمیپسندید. یه علتشم اینه که کنجد ایرانی مرغوب میزنن. نسبتا ارده و روغنشون گرون ترن.

خیلی مهمه کنجد چینی نباشه.

حکایت برنج ایرانی و پاکستانی و چینیه!

راستی کنجد قهوه ای (با سبوس) هم هست. بعضی جاها مث آل عبا ارده کنجد با سبوس دارن.

تحقیق نکردم ولی ظاهرا باید خواص سبوسشم خوب باشه.

پس اگر از عطاری کنجد میخرید بپرسید که چینی نباشه. ایرانی هم کنجدش چرب تره. تقریبا میتونید از ظاهرش یک مقدار چرب تر بودنش رو بفهمید

بله متوجه ام..  باشه، پس منم زیاد حرف نمیزنم، شما مطالب مفیدت رو بذار من لایک میکنم   &n ...

نه دیگه بگو تا همه استفاده کنیم. چون اطلاعات من در حد واقعا یک درصدم نیست. فقط مموش نیستم

بله متوجه ام..  باشه، پس منم زیاد حرف نمیزنم، شما مطالب مفیدت رو بذار من لایک میکنم   &n ...

ببین من تقدم تاخر رو تو خرید خیلی قبول دارم. تا جایی که بتونم از سوپرمارکت محل خرید میکنم تا کوچه بغلی. همینطور از آشنا خرید میکنم تا غریبه. اگر شما خودت تولید کننده ای یا فامیلی داری یه پیام خصوصی به من بده. چون حق رفیق به گردن آدم میاد. همیشه اونی که بهت نزدیک تره تو اولویته مگر یه شرایط خاص اجتماعی.

روغن زیتون یجوری شده راحت کانولا توش میزنن رنگشون مث همه. مردم عادی هیچ وقت نمیفهمن.

در مورد روغن_ارده_کنجد#   برادران آبیار کارتنی به قیمت خیلی بهتر از باقی فروشنده ها میفروشن. ...

باران جان اولا من پرسیدم گفتن ارده توی بارداری زیاد خوب نیست! منم میترسم بخورم.. 

دوما روغن ارده کنجد زیاد توصیه نشده! شما در چه مواردی استفاده میکنید؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز