2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797673 بازدید | 90740 پست
رستا جان اتفاقا من تو پروسه زایمانم دقیقا به عکس حرف شما رسیدم.  اوا این نکته رو بگم که دکتر ش ...

منم با حرف شما موافق هستم

دکتر شریفی الان اون چیزی نبودند که رستا تعریف میکرد،من هم سر استرسی که ازشون گرفتم دیگه برای ویزیت نرفتم پیششون،البته ایشون حق داشتند شرایط من یکمی خاص بود

ولی خانم صابریان با این وجود فقط امید میدادند

خیلی هم اخلاقی عمل کردند من بهشون پیشنهاد دادم که عامل زایمانم باشند ولی به دکتر شریفی نگیم اگه مشکلی بود ایشون را برای سز خبر کنیم،که قبول نکردند و گفتند دکتر شریفی دوست ندارند اگه میخواهید من میتونم فقط ماما همراه باشم

برای دستمزد که اصلا نگاه نکردند و وقتی متوجه شدند بیشتر دادم تماس گرفتند که پول را برگردونند

البته این نکته را هم میگم آدمی زاد همواره در حال تغییره و ممکنه سالهای آینده گونه دیگر رقم بخوره

واقعا خانم صابریان را خدا خیر بده،همسرم با اینکه اوایل زیاد دید خوبی در مورد ویبک نداشتد،الان خودشون مروج این کار شدند و بین دوستان و آشنایان توصیه میکنند

به قول خودشون ویبک یعنی زایمان طبیعی ما برگشتیم  

اوایل فکر میکردند we back هست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با حرف شما موافق هستم دکتر شریفی الان اون چیزی نبودند که رستا تعریف میکرد،من هم سر استرسی که از ...

بله دقیقا همینطوره ما داریم درباره حال افراد صحبت میکنیم.  تو روز زایمان من هم یک اتفاقی افتاد که جاش نیست اینجا تعریف کنم اما خیلی دلم برای خانم‌صابریان سوخت احساس کردم خستگی تو تنش موند و طوری شد که دکتر شریفی ازشون حلالیت طلبید‌

مطمئنم منم اکر میخواستم ایشون عامل زایمانم باشه به خاطر دکتر قبول نمیکرد. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
بله دقیقا همینطوره ما داریم درباره حال افراد صحبت میکنیم.  تو روز زایمان من هم یک اتفاقی افتاد ...

واقعا هنوز از دستشون ناراحتن به خاطر اون اتفاق و نتونستن اون قضیه رو برا خودشون حل کنن... برا ما تو مطب تعریف کرد و گفت ممکنه دیگه با ایشون کار نکنه. 

نمیدونم چرا جامعه پزشکی ما اینقدر کثیف و آلوده است... البته همه صنف ها تو ایران همین طور هستن. آدم نا امید میشه.... 

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
واقعا هنوز از دستشون ناراحتن به خاطر اون اتفاق و نتونستن اون قضیه رو برا خودشون حل کنن... برا ما تو ...

چون نظارت کافی وجود نداره و کار از ریشه و راس خرابه.  منم وقعا نا امیدم از کل سیستم...

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
واقعا خانم صابریان را خدا خیر بده،همسرم با اینکه اوایل زیاد دید خوبی در مورد ویبک نداشتد،الان خودشون ...

اتفاقا شوهر منم اولش همین معنی رو کرد

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
رستا جان اتفاقا من تو پروسه زایمانم دقیقا به عکس حرف شما رسیدم.  اوا این نکته رو بگم که دکتر ش ...

سلام

تو ایران از اون موقع که دست ماماها از زایمان کوتاه شد و زایمان دست پزشک و جراح افتاد ارزش کار ماماها رفته رفته کم وکم تر و مداخلات پزشکی بی مورد بیشتر و بیشتر و به طبع زایمان سزارین بیشتر و زایمان طبیعی کمتر شد!!

تو خارج از کشور که آمار طبیعی هم اتفاقا زیاده عامل زایمان ها اکثرا ماما هست نه پزشک و از ماما به خوبی حمایت دولتی میشه و به کارش ارزش داده میشه و پزشک تا وقتی تو روند زایمان مشکلی پیش نیومده اجازه ی دخالت تو کار ماما نداره.

نتیجه اش هم زایمان های طبیعی موفق و بیشتره.

اما تو ایران از جانب دولت هیچ حمایتی از ماما نمیشه جوری که بیمه برای گرفتن ماما هزینه ای رو به بیمه شدگان نمیده  ماما در حاشیه ی زایمانه و همه ی اینها باعث بی انگیزگی اونها میشه. اونوقت از یه مامای بی انگیزه چه انتظاری میشه داشت؟؟؟

زایمان یه پروسه ی طبیعیه که نیاز به زمان و حوصله داره و معمولا این زمان و حوصله از جانب پزشک برای زائو گذاشته نمیشه درصورتی که مادرهای ما قبلا با قابله یا ماما این زمان رو با حوصله طی می کردن و کاملا فیزیولوژیک و و در بیشتر موارد بدون آسیب جدی به پرینه زایمان طولانی تر اما سالم تری رو طی می کردن.

لما الان با آمپول فشار با برش پرینه با فشار های نابجا به شکم با دستگاه های مکش نوزاد دخالت هایی از جانب پزشک در روند زایمان اعمال میشه که اکثرا نابه جا و فقط برای کوتاه شدن پروسه ی زایمان انجام میشه که نتیجه اش حتی اگه به سزارین هم ختم نشه مثل یه خاطره ی بد  از یه زایمان ناخوشایند تو ذهن مادر میمونه و به نسل های بعدی منتقل میشه مثل اتفاقی که الان برای جامعه ی ما رخ داده.

به امید روزی که هرچیزی سرجای خودش قرار بگیره...

لا حول و لا قوة الا باالله العلی العظیم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

شما داری از ماما به عنوان یه لفظ کلی حرف میزنی!

کدوم ماما؟!

مگه همه ی ماماهای ایران خانوم روشنی و خانوم صابریانن؟!

ماماها همون قشری هستن که خیلی هاشون تو اوج درد و اضطرار مادرا بهشون تیکه و متلک میندازن و سرشون جیغ میکشن و توهین بارشون میکنن.

من اگه از پزشکان صحبت میکنم کلامم کاملا واقع گرایانه ست.

وقتی از پول پرستی و منفعت طلبی پزشکان تو قضیه سزارین میگم... 

نمیتونم رو جهاد و فداکاری یه عده شون تو زمینه زایمان طبیعی چشممو ببندم.

سیاه نمایی کار درستی نیست.

اما شما با یه مثال ، حکم کلی میدی!!!

هم چنان خاطرات بد و بسیاری از مشکلات پس از زایمان طبیعی که باعث بسیاری از دیدگاه های غلط تو این حوزه ست رو دوش ماماهاست. چون اکثریت زایمان های بیمارستان های دولتی کشور رو ماماها انجام میدن. و پزشکان نقشی ندارن!!!!

شما وقتی از ماماها صحبت می کنید بر اساس جزء حکم کلی میدید... و همه رو تصدیق می کنید و فرشته و ملائک الهی جلوه میدید.  

وقتی در مورد پزشکان نظر میدید.   بر اساس کل، جزءها رو هم رد می کنید... و از همشون چهره منفی نشون میدید 

که هیچ یک از نظرات منصفانه نیست .

شما میگید دکتر !!! 

بله. دکتر چن روز ویزیت مطب دارن. 

چندین بیمارستان مختلف شیفت دارن... چندین بیمارستان نوبت جراحی دارن... 

با ایییین همه مشغله، خودشونو متعهد به انجام زایمان طبیعی هم میکنن. 

اصصصصصصصلا قابل قیاس نیست با مامایی که تمام وقت کارش زایمانه و هیچ کار دیگه ای نداره!!!!

البته از کلامتون بیشتر به اخلاق و منش امثال دکتر شریفی و دکتر ترکستانی و... ایمان آوردم.

چون این پزشکان هیییچ وقت نقش ماماها رو رد نکردن و نمیکنن... و مادام مراجعینشون رو به ماماها معرفی میکنن . و راهنمایی میکنن که اگه مامای همراه میخواید کدوم بیمارستان برید ...

و اگه ما امروز اسم خانوم صابریان و کرباسی و روشنی   رو میشناسیم فقط به خاطر حسن ظن این پزشکان و ارجاع بیماران خودشون به این ماماها برای سهولت و همراهی زایمان مادران بوده و لاغیر ...

و هدفشون فقط موفقیت بیمار در زمینه زایمان طبیعیه. نه تصاحب بیمار به اسم خودشون و تبلیغ و جذب مشتری

اما شما میگید خانوم صابریان یه ویس پخش کردن که زیرآب پزشکان این حوزه رو بزنن ؟!

چون خیلی از پزشکان مخالف زایمان طبیعی هستن... باید فعالان این بخش هم تخریب شن؟! 

تر و خشک باید با هم بسوزن؟!

بعدشم.   مگه ساختن وویس کار سختیه؟!

من اصلا منکر مهارت و تجربه و تلاش و دلسوزی خانوم صابریان نبوده و نیستم... 

و خیلی خوشحالم که دوستان تاپیک با همراهی و دلسوزی ایشون به هدفشون رسیدن 

ولی این تفکر که چون خانوم صابریان تلاش میکنن زیرآب بقیه فعالان این حوزه زده بشه رو از انصاف و اخلاق نمیدونم.

و این قضیه رو ترویج بی اخلاقی در تاپیک میدونم.

از اول تاپیک هروقت دوستان راهنمایی خواستن، بی هییییچ تعصبی رو مورد خاصی راهنماییشون کردم . و هیچ وقت جانبداری خاصی از پزشک یا مامای خاصی نکردم.

خودم با دکتر شریفی زایمان کردم... بارها و بارها بنا به شرایط دوستان دکتر مؤیدمحسنی و دکتر ترکستانی رو بهشون معرفی کردم . و دوستان قدیمی شاهد هستن.

و بارها متذکر شدم که دکتر مؤید و دکتر ترکستانی هم هستن...

این مدت هم خانوم صابریان رو به چن نفر از آشنایان و دوستان معرفی کردم.

ولی...  این اصلا اخلاقی نیست به خاطر رضایت از یک نفر و علاقه به اون شخص، دیگران رو رد و تکفیر کرد.

منم با حرف شما موافق هستم دکتر شریفی الان اون چیزی نبودند که رستا تعریف میکرد،من هم سر استرسی که از ...

عزیزم... چیزی که من بهش رسیدم و دوستانی که با ایشون زایمان داشتن...

دکتر شریفی یه اخلاقی دارن و اون اینه که نمیخوان هیییچ وقت امید 100 درصدی به زایمان طبیعی بینده که در صورت بروز شرایط اورژانسی، دچار شوک روحی و افسردگی نشه...

درسته این رفتار واسه ما وی بکی ها استرس زاست... ولی ایشون هم روش خودشونو دارن.

کما اینکه بسیاری از دوستان با افت ضربان قلب سزارین اورژنسی شدن .

بارها تو تاپیک گفتم ... مطب فعالان وی بک رو برید... 

بیمارستان ها رو هم بازدید کنید با هر پزشک و بیمارستانی که به آرامش رسیدید ادامه بدید.

و هیچ وقت هم جانبداری از شخص یا بیمارستان خاصی نکرده و نمیکنم.

چون من فقط واسه راهنمایی کردن به دوستان اینجام. نه تبلیغ.

تبلیغ یه شخص و تکفیر دیگران رو هم درست نمیدونم .

اینجا هرکسی با هر پزشک یا مامایی زایمان داشته ازش راضی بوده.

پس همشون شایسته احترامن.

از اونجایی که این تاپیک تا حدی اسم در کرده و شناخته شده ست...

با خوندن پست بعضی از دوستان، این احساس در من شکل گرفته، که تاپیک به صورت هماهنگ، محلی برای تبلیغ یه مامای خاص شده.  

و روش تبلیغ هم،  تکفیر و سیاهنمایی از دیگر فعالان این حوزه، از طریق ادعاهای واهیه.

این تاپیک برای راهنمایی و کمک به موفقیت دوستان در زمینه وی بک شکل گرفته.

هدف تاپیک هم معرفی پزشکان و ماماهای خبره در زمینه ی زایمان طبیعی و روش های زایمان آسانه.

هدف تاپیک ترویج غیبت ، افترا ، سیاه نمایی ، قضاوت و تخریب فعالای این حوزه نیست .

روش تایید یک نفر هم، رد و تکذیب و تکفیر دیگران نیست...

از اونجایی که این تاپیک تا حدی اسم در کرده و شناخته شده ست... با خوندن پست بعضی از دوستان، این ا ...

یا خدای بزرگ! غیبت! سیاه نمایی! هماهنگی پشت پرده! باز خوبه نگفتی وهابی و بهایی های پشت پرده.

رستا جان عجیبی، عجیب. کاش یکم راجع به لحنت و برداشت هات تجدید نظر کنی. خدا کنه تو زندگی معمولت اینقدر راحت تهمت نزنی و دل نشکونی. خیالت راحت باشه هیچ کدوم با هم هماهنگی خاصی نداریم.

دوستان میشه دیگه راجع به فرد مورد نظر صحبت نکنید؟!!  

من شاید سوادم قد تو نباشه عزیز، ولی اینو بلدم مراقب کلامم باشم که دل شکسته پشتم نباشه.

خدا میدونه چقدر ناراحت شدم با خوندن پستت. مهمم نیست. جای ما اینجا نیست. شما بمون و تاپیک شناخته شده ت. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه ها برای زایمان من نه دکتر شریفی رسیدن نه خانوم صابریان.البته خانوم صابریان برای بخیه زدن رسیدن چون هم از مطبشون تا بیمارستان امید راهی نبود که طول بکشه هم اینکه ی کلاس داشتن که تقریبا آخراش بود ولی از مطب خانوم دکتر تا بیمارستان بیشتر طول میکشید بعلاوه که بالاخره باید مریض هاشو ویزیت میکردن بعد میومدن.ضمنا   بارندگی شدید بود و ترافیک

ولی خانوم دکتر موقعی که‌اومدن و میخواستن برگه زایمان منو امضا کنن گفتن راضی هستی؟چون من که کاری نکردم خودت تنهایی زایمان کردی

و خانوم صابریان هم گفتن که از قراردادمون کمتر واریز کن.هرقددددددددر هم اصرار کردم مبلغی نگفتن منم به دلخواه خودم یکم‌کمتر واریز کردم

بچه ها من جفتشون رو آدمهای با انصاف مومن و دلسوزی میدونم

فقط آدمها تو شرایط سخت ممکنه بالاخره رفتار اشتباه کنن

هرکس با هر دکتر یا مامایی که راحت تره پیش بره 

اندکی صبر سحر نزدیک است...