شما داری از ماما به عنوان یه لفظ کلی حرف میزنی!
کدوم ماما؟!
مگه همه ی ماماهای ایران خانوم روشنی و خانوم صابریانن؟!
ماماها همون قشری هستن که خیلی هاشون تو اوج درد و اضطرار مادرا بهشون تیکه و متلک میندازن و سرشون جیغ میکشن و توهین بارشون میکنن.
من اگه از پزشکان صحبت میکنم کلامم کاملا واقع گرایانه ست.
وقتی از پول پرستی و منفعت طلبی پزشکان تو قضیه سزارین میگم...
نمیتونم رو جهاد و فداکاری یه عده شون تو زمینه زایمان طبیعی چشممو ببندم.
سیاه نمایی کار درستی نیست.
اما شما با یه مثال ، حکم کلی میدی!!!
هم چنان خاطرات بد و بسیاری از مشکلات پس از زایمان طبیعی که باعث بسیاری از دیدگاه های غلط تو این حوزه ست رو دوش ماماهاست. چون اکثریت زایمان های بیمارستان های دولتی کشور رو ماماها انجام میدن. و پزشکان نقشی ندارن!!!!
شما وقتی از ماماها صحبت می کنید بر اساس جزء حکم کلی میدید... و همه رو تصدیق می کنید و فرشته و ملائک الهی جلوه میدید.
وقتی در مورد پزشکان نظر میدید. بر اساس کل، جزءها رو هم رد می کنید... و از همشون چهره منفی نشون میدید
که هیچ یک از نظرات منصفانه نیست .
شما میگید دکتر !!!
بله. دکتر چن روز ویزیت مطب دارن.
چندین بیمارستان مختلف شیفت دارن... چندین بیمارستان نوبت جراحی دارن...
با ایییین همه مشغله، خودشونو متعهد به انجام زایمان طبیعی هم میکنن.
اصصصصصصصلا قابل قیاس نیست با مامایی که تمام وقت کارش زایمانه و هیچ کار دیگه ای نداره!!!!
البته از کلامتون بیشتر به اخلاق و منش امثال دکتر شریفی و دکتر ترکستانی و... ایمان آوردم.
چون این پزشکان هیییچ وقت نقش ماماها رو رد نکردن و نمیکنن... و مادام مراجعینشون رو به ماماها معرفی میکنن . و راهنمایی میکنن که اگه مامای همراه میخواید کدوم بیمارستان برید ...
و اگه ما امروز اسم خانوم صابریان و کرباسی و روشنی رو میشناسیم فقط به خاطر حسن ظن این پزشکان و ارجاع بیماران خودشون به این ماماها برای سهولت و همراهی زایمان مادران بوده و لاغیر ...
و هدفشون فقط موفقیت بیمار در زمینه زایمان طبیعیه. نه تصاحب بیمار به اسم خودشون و تبلیغ و جذب مشتری
اما شما میگید خانوم صابریان یه ویس پخش کردن که زیرآب پزشکان این حوزه رو بزنن ؟!
چون خیلی از پزشکان مخالف زایمان طبیعی هستن... باید فعالان این بخش هم تخریب شن؟!
تر و خشک باید با هم بسوزن؟!
بعدشم. مگه ساختن وویس کار سختیه؟!
من اصلا منکر مهارت و تجربه و تلاش و دلسوزی خانوم صابریان نبوده و نیستم...
و خیلی خوشحالم که دوستان تاپیک با همراهی و دلسوزی ایشون به هدفشون رسیدن
ولی این تفکر که چون خانوم صابریان تلاش میکنن زیرآب بقیه فعالان این حوزه زده بشه رو از انصاف و اخلاق نمیدونم.
و این قضیه رو ترویج بی اخلاقی در تاپیک میدونم.
از اول تاپیک هروقت دوستان راهنمایی خواستن، بی هییییچ تعصبی رو مورد خاصی راهنماییشون کردم . و هیچ وقت جانبداری خاصی از پزشک یا مامای خاصی نکردم.
خودم با دکتر شریفی زایمان کردم... بارها و بارها بنا به شرایط دوستان دکتر مؤیدمحسنی و دکتر ترکستانی رو بهشون معرفی کردم . و دوستان قدیمی شاهد هستن.
و بارها متذکر شدم که دکتر مؤید و دکتر ترکستانی هم هستن...
این مدت هم خانوم صابریان رو به چن نفر از آشنایان و دوستان معرفی کردم.
ولی... این اصلا اخلاقی نیست به خاطر رضایت از یک نفر و علاقه به اون شخص، دیگران رو رد و تکفیر کرد.