2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1799824 بازدید | 90774 پست
سلام خواهرا  شما چجوری میتونین فقط مثبت فکر کنین ؟!؟ من خیلی دوست دارم که مثبت فکر کنم اما ان ...

سلام

ای خواهر

به زور.

فقط در حال ذکر و توبه مداوم حالم عالیه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی ذکر که میگی حالت خیلی خوبه؟

اره. ای خواهر جان. اخه ادم با چی ارامش میگیره؟!

قربون خدا بشم، جز خودش هیچی.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
اره. ای خواهر جان. اخه ادم با چی ارامش میگیره؟! قربون خدا بشم، جز خودش هیچی.

میشه برا منم دعا کنی چند وقتیه خیلی ناراحتم  

ان شاءالله خدا به همه کمک کنه ب منم کمک کنه تا همیشه مثبت فکر کنم و پرانرژی باشم‌ 

بچه ها این دکتر فراهانی معتبره دیگه؟ زنگ زدم منشیش گفت ویزیتش 30 تومنه کارت خوانم ندارن. به دکترایی ...

باران جان من حدود دوسال پیششون میرفتم برامن عالی بودمن دوره بارداری و راکامل زیرنظرشون بودم تاچندماه پیش که کارتخوان داشتندالانانمیدونم،فقط بایددستوراتشاموبه موانجام بدی که نتیجه بگیری

باران جان من حدود دوسال پیششون میرفتم برامن عالی بودمن دوره بارداری و راکامل زیرنظرشون بودم تاچندماه ...

خب خداروشکر

ممنون که جواب دادی.

میشه برا منم دعا کنی چند وقتیه خیلی ناراحتم   ان شاءالله خدا به همه کمک کنه ب منم کمک کنه تا ه ...

چی شده مگه؟

من مشکل اصلیم خودمم. کاش خودم از شرم خلاص می شدم

دیشب داشتم دفترمو میخوندم چقدر توش به خدا التماس کردم زایمانم طبیعی باشه و صلاحمم همین باشه

به ارزوم رسیدم

ولی اون موقع فکر میکردم محاله که بشه...

چه روزای پر از تنشی بود

خب خداروشکر ممنون که جواب دادی.

باران جان یه سوال من کیست واژن دارم حدود۲الی۳سانته،کیست غددبارتولن،من پیش ماماطب اسلامی میرم جامع وعسل دادکه ضمادکنم ولی خوب نشدگفت زالوبندازم راستش چون بدجاس میترسم به خاطر رطوبت دیرخوب بشه یاازخونریزی بعدش میترسم،من فقط موقع نزدیکی سوزش دارم به نظرت اگه بیخیالش بشم موقع شیاف گل مغربی کیست مانع داخل رفتن اپلیکاتورمیشه؟

بچه ها این دکتر فراهانی معتبره دیگه؟ زنگ زدم منشیش گفت ویزیتش 30 تومنه کارت خوانم ندارن. به دکترایی ...

عزیزم معمولا طبیبها ویزیت نمیگیرن ولی ایشون میگیرن.. من که میرفتم ویزیت 18تومن بود.. ولی خب بعضیا بخاطر ویزیت گرفتن ازش شاکی بودن و اوناهم میگفتن که تنها درآمد همینه چون هزینه داروها رو به داروسازهاشون میدن.. 

من خیلی نتونستم با حاج آقا ارتباط برقرار کنم ولی خب یکسریها هم مثل سادات جان ازش راضی بودن.. بعضیام شنیدم ازش جواب گرفتن.. 

حالا یکبار مراجعه بهش ضرری نداره.. بعد خودت تصمیم بگیر میتونی باهاش ادامه بدی یا نه

چی شده مگه؟ من مشکل اصلیم خودمم. کاش خودم از شرم خلاص می شدم دیشب داشتم دفترمو میخوندم چقدر توش ...

من یه زایمان زودرس در ۲۷ هفته داشتم  و اصلن مراقبت نمیکردم زمان بارداری  یاد همه چی میوفتم دلم میشکنه یاد همه چی بخصوص رفتار دکتر و پرستار بعد از ۵ ماه ک مجدد باردارشدم ۵ هفته سقط شد الانم سه ماهه ک میگذره

من یه زایمان زودرس در ۲۷ هفته داشتم  و اصلن مراقبت نمیکردم زمان بارداری  یاد همه چی میوفتم ...

آخی بگردم... خب شرایط سختیه. به خودت حق بده.

حالتو درک میکنم خیلی.

اول اگر کم خونی داری حتما برطرفش کن

بعدشم فقط توکل و توسلتو ببر بالا

اصلا بچه نداری؟

2790
2778
2791
2779
2792