2777
2789
عنوان

رز سیاه

137 بازدید | 8 پست

معبودا! نازنینا! زمانی که در وادیِ ظلمت بودم، به دیگرانی که در کنارم بودند می‌نگریستم و دلخوش به چند رکعت نمازی بودم که می‌خواندم و خویشتن را به تو از همه نزدیک‌تر می‌دیدم و آن را برای خود کافی می‌دانستم.

اما اکنون که به فضل و رحمت‌ات اندکی از نور هدایت خویش بر من عنایت کردی، در این نور است که گناهان گذشته‌ام بر من روزبروز بیشتر نمایان می‌شود و نعمات تو را بیشتر در حق خویش می‌بینم و از کفرانِ نعمت خویش بار سنگینی بر دوش نحیف خود حس می‌کنم و بر استغفار خویش و تقوی خویش به مدد تو می‌افزایم. 

زمانی که در ظلمت بودم بر گناهان دیگران کنجکاو بودم؛ ولی اکنون سر از گریبان گناه خویش نمی‌توانم بالا بگیرم و از خود عاصی‌تر و گنه‌کارتر نزد تو کسی را نمی‌بینم. 

یَا نُور! به عزت و جلالت قسم‌ات می‌دهم روز بروز مرا از نور خویش بیشتر عنایت فرما!🤲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واقعاً زیباست متنتون.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز