2777
2789
عنوان

نهایی

103 بازدید | 4 پست

بچها من کنکوریم و از تیر دارم میخونم انسانی از اسفند تا ب امشب جا زدم برا نهایی هم هیچیییی نخوندم ولی پایم قویه عمومی هم از فردا دوساعت میزارم بنظرتون شب امتحان ک حدود ۱ و نیم دو نیم روز فرجست میتونم بالا ۱۸ بگیرم 

تروخدا سرزنشم نکنین خیلی حال بدی داشتم

اصلا میتونم رتبه خوب بیارم؟؟؟؟ ۴۵ روز مث چی بخونم شب و روز چون همه مشاورامیگن شب امتحان هیچی نمیشین منم اونقدر خراب نیس ک درسم

اره بابا میتونی

همین الان برو بخون عزیزدلم موفق باشی به حرف بقیه هم توجه نکن تو تلاشتو بکن که بعدا از خودت راضی باشی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم چرا نشه البته رتبه دو رقمی و تک رقمی فکر نکم شاید سه رقمی بشی، من خودم تجربی هستم زیاد از انسانی خبر ندارم

بیشتر رو معدلت کار کن بتونی معدل بالای 19 بگیری با درصدهای بالای 30 می تونی رتبه خوب بیاری، الان چون معدل هستش اونم 50 خیلی خوبه با معدل بالای 19 نصف راه رو رفتی

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️