dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 عنوان روز پسر 73 بازدید | 14 پست مگه داریم🤔نامزدمینا روز دختر ساعت گرفتن برام من چی بگیرم اخه میگن روز پسر نداریم اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه 1403/02/26 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smsosnsesys عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 966 واقعا نداریم😂 دردناک ترین چیز اونه که آدم حقش رو آرزو کنه.!
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6448 فردا روز جهانی پسره دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 واقعا نداریم😂 پس چرا اینستا پره کلیپه اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 فردا روز جهانی پسره چی بگیرم حالا اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 روز مرد بخر دیگه پسر چیه اونو ک گرفتم ولی اونا روز دختر هم گرفتن اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6448 اونو ک گرفتم ولی اونا روز دختر هم گرفتن خب بگیرن اونا وظیفشونه مگه عیدی میارن یا یلدایی ما هم برا اونا باید ببریم دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 خب بگیرن اونا وظیفشونه مگه عیدی میارن یا یلدایی ما هم برا اونا باید ببریم اره ما لباس میگیریم هردفعه چه عید باشه چه یلدا اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6448 اره ما لباس میگیریم هردفعه چه عید باشه چه یلدا عه چه جالب اولین باره میشنوم من که هر جا شنیدم فقط خونواده ی پسر میبرن واسه دختر. دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 عه چه جالب اولین باره میشنوم من که هر جا شنیدم فقط خونواده ی پسر میبرن واسه دختر. بله اول اونا میارن بعد ماعم تو جعبه های تزئینیشون میزاریم میبریم که خالی نباشن اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6448 بله اول اونا میارن بعد ماعم تو جعبه های تزئینیشون میزاریم میبریم که خالی نباشن اولین بار بود شنیدم برا مرد جماعت کادو گرفتن سخته چون اونقدر تنوع توش نیست. دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 اولین بار بود شنیدم برا مرد جماعت کادو گرفتن سخته چون اونقدر تنوع توش نیست. چرا بابا لباس خونگی لباس مجلسی کفش کیف و کمر ادکلن ساعت لباس زیر اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6448 چرا بابا لباس خونگی لباس مجلسی کفش کیف و کمر ادکلن ساعت لباس زیر والا من که برا روز مرد میمونم چی بخرم مخصوصا برا پدرم یه خورده مشکل پسند هم هست دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
dokhi97689 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 4920 والا من که برا روز مرد میمونم چی بخرم مخصوصا برا پدرم یه خورده مشکل پسند هم هست خب اونجور مراسم ها فرق میکنن تولد و روز مرد و... ولی برا عید و یلدا و.... خب حتما باید اینارو گرفت اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه