2777
2789
عنوان

کسب درامد در منزل روزانه ۳۵۰ ت

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 68 پست
بابا سایت های هرمی نیست که😂 ادمین میخوان مردم به همه چی بد بین شدن چرا

الان پیام داده میدونی چی میگه؟

میگه پیام مارو میفرستی توی گروه هات 

بعد هرکس اومد ایدیت آیدی مارو میدی و شات میفرستی ۲۵تومن بت میدم اگه هرمی نیست چیه 

الان کو ادمینی چرا دروغ میگید

باور کن از بس همه جا رفتم و هرمی بوده به خودمم اعتماد ندارم  برای همین دلیل نمی‌بینم برای ده ت ...

حقم میدم واقعا  این سایت های هرمی اینقدر زیاد شدن

آدم نمیتونه به هیچی اعتماد کنه. راستشو بخوای منم شک دارم روزی ۳۵۰ بخواد بده بقول شما بخاطر فوروارد ده تا پست

چون رفیق من ادمین داره کلا ماهی ۵۰۰ بش میده و طرف هم روزی ۲۰ تا پست میزاره حدودا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان پیام داده میدونی چی میگه؟ میگه پیام مارو میفرستی توی گروه هات  بعد هرکس اومد ایدیت آیدی ...

دیگ متاسفانه اون آدم حروم خوره  که اینجا اومده گفته من ادمین میخوام   بعد یچیز دیگ میگه

من کف دستمو بو نکردم که😂 

بلاکش کن

2803
حقم میدم واقعا  این سایت های هرمی اینقدر زیاد شدن آدم نمیتونه به هیچی اعتماد کنه. راستشو بخوای ...

من ک راضی نیستم با دروغ گفتن به من ۲۵تومن رفت تو جیبش

۴۰تومنم تو جیب رئیسش 

این پولی نیستا پول دوتا چیپسه ولی حرومه حروم 

2804
خب باهوش  میگم که وقتی میگه ادمین میخوام گفتم شاید واقعا ادمین میخواد  دیگ نگو همه دروغگو ...

منم اول باور کردم تا گفت ده تا پست فروارد کن ۳۵۰ شک کردم ولی دیگه ۶۰/۷۰تومن سودشو کردن

2805
2801