2777
2789
عنوان

خنده ام میاد ...

204 بازدید | 17 پست

تو سنی هستم که اکثر هم سن و سالام یا ازدواج کردن یا نامزد دارن یا حتی بچه دارن و ...

اهمیتی نداره برام ولی اینکه موقعیتم نسبت به کسایی که روزی با هم بودیم از خیلی لحاظا بهتره ولی اینکه تو این سن علاقه مند شدم به آدمی که سنش کمه و عملا آدمیم نیست وارد روابط بی هدف بشه و منتظره وقتش برسه 😶

You're all the things I've got to remember

یعنی اینجوری گفت که صبر کنیم و فعلا به پیشرفتمون فکر کنیم و ازم قول گرفت آدمی راه پیدا نکنه به زندگیم ولی رفتاراش و عملاش و حرفاش ...بگذریم الانم یه مدته با هم قهریم ،از دور نگاه میکنیم به هم و میگذریم ...در واقع من بیشتر جوری رفتار میکنم که نمیشناسمش ولی خوب چرته ،من تک تک ویژگیاشو حفظم ،روی اعصابمه ،هر جا میرم هست ،حتی همین امروز حیلی اتفاقی تو مسیری دیدمش که عموما از اینجا رد نمیشد ...

همه جااا جلومه ،هر چی بیشتر ازش فرار میکنم بیشتر میاد مقابلم قرار میگیره ...نمیدونم چرا همه توقع دارن من کوتاه بیام !خوبه خودش میدونه غروری نمونده برام حتی میدونه که دوستش دارم 🫠و نمیدونم دقیقا کیا میدونن از دوستاش ...حداقل این تنها چیزیه ازم که پخش نشده تو دانشگاه 😶همین امروز فهمیدم تو کل دانشگاه پخش شده من رفتم سر کلاس پسرا 😑و بقیه ی ماجرا 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و میدونم که فهمیده 😅و از اون موقع بیشتر از قبل میاد جلوم ...خوبه استاد اول گفت با کلاسی که اونم هست بیام ولی خوب کلاس داشتم ...حتی اکثر کلاسامونم تایمش با همه ...خودش گفت صبح بردار فلان کلاسا رو و به یمن همین صبح برداشتنا بیشتر کلاسامون پیش همه ،این برای دوران خوبمون بود ...هعی ...دلم براش تنگ شده ،برای اون رابطه ی دوستی ساده مون و چتامون ،چتای ساده مون که ازش مهر و محبت میبارید ...

حتی از خودشونم محرومم چون جوگیر شد و پاک کرد همه رو ...

قربون دلت برم من دختر💔

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اجازه ی ضعیف شدن نده به خودت

یه جوری باش 

که حسرت بخوره به خاطر رفتنش !

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

منم بد موقعی دل بستم 

یعنی دل که نبستم 

کلاا این قلبو دادم رفت 

خبر نداره هاااا اصن هیشکی خبر نداره 

ولییی ولییی 

اینقدرررر عشقش ریشه دوونده تو وجودم که 

هیشکی به چشام نمیاد 

جز خودش.

انشاالله خدایی که گذاشت عاشقش بشم 

میذاره که بهم برسیم

نفهمیدم چی شد خواهر ولی از طرز نوشتنت مشخصه سنت واسه ی رابطه دوستی هم‌مناسب نیست چه برسه ازدواج و بچ ...

بالای بیست سالمه 😶بچه که نیستم ...در ضمن فعلا به ازدواجم فکر نمیکنم اینقدر درس و پیشرفت تو دانشگاه برام مهمتره ،اهل هر دوستی هم نیستم وگرنه میخواستم رو میدادم خیلی فرق میکرد همه چیز 😶

اجازه ی ضعیف شدن نده به خودت یه جوری باش  که حسرت بخوره به خاطر رفتنش !

نمیدم 😅با همه میگم و میخندم و کلا دورم پره ،حتی گاهی متوجه استرسش میشم ...مواقعی که با بعضی آدما هستم به خصوص ...

اتفاقا من از اون میترسیدم اوایل ولی اون داره میترسه ازم 😅حقم داشت دورم کلی پسر بهتر از اونم میتونه وجود داشته باشه و دارم آشنا میشم باهاشون ولی خوب به چشمم نمیان ...وقتی میبینمش روز از نو ،روزی از نو ...امیدوارم اونم نسبت به من همینجوری باشه 😂هر چند کارایی که برای من کرده رو میگن تا حالا برای دختری انجام نداده 😶

نمیدم 😅با همه میگم و میخندم و کلا دورم پره ،حتی گاهی متوجه استرسش میشم ...مواقعی که با بعضی آدما هس ...

از صمیم قلبم آرزو میکنم رابطه اتون درست بشه 

جوری که این سختیا رو پیش هم بگین بخندین 

انشاالله ❤️

منم بد موقعی دل بستم  یعنی دل که نبستم  کلاا این قلبو دادم رفت  خبر نداره هاااا اص ...

ایشالا ایشالا 

برای من یه هویی شد اصلا ،خیلی وقت بود میشناختمش ولی از یه جایی جرقه اش زده شد ،از نوع نگاهش وگرنه من به خاطر اینکه ازش بزرگترم بهش فکرم نمیکردم ،خودشم میدونست من ازش بزرگترم ولی یه حرکتی زد که اونجا بود فهمیدم من ،من ِ سابق نیستم ...خودشم نیست ،چیزی که بهم گفت 

از صمیم قلبم آرزو میکنم رابطه اتون درست بشه  جوری که این سختیا رو پیش هم بگین بخندین  ان ...

ایشالا ...

فعلا که تو بدترین موقعیت زندگیمم ،اونم همینطور 

ایشالا همه چی درست بشه ...

ایشالا ایشالا  برای من یه هویی شد اصلا ،خیلی وقت بود میشناختمش ولی از یه جایی جرقه اش زده شد ، ...

آخییی🥲🫠🫠🫠