2777
2789
عنوان

سیل مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 4697 بازدید | 183 پست
سیدی خیلی سیل اومده وگرنه سمت ما فقط بارون شدید بود سیل نبود

دقیقا سمت مام 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فیلما سیدی رو‌ دیدم هنگ کردم فقط وحشتنااااک بود اصلا

من تو اخبار دیدم اگه همون سیدی بوده باشه خیلی وحشتناک بود فکر نمیکردم اینجوری ب این خرابی باشه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
یا حسین😨😨😨😨

آره دو نفرم مردن 

بابام از طرقبه میومد میگفت یک ماشین تو گل و لای گیر کرده داشتن درش می آوردن 

مثل اینکه یه زن و شوهرم توش بودن ولی گم شدن خبری ازشون نیست

حوصله امضا ندارم 😑خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ، انگار من تو امضام گفتم...همش میگه تو اخلاق نداری ! خب آخه...جان ، تو ادم حوصله سربری هستی که من برات اخلاق ندارم...تو چرت و پرت نگو ،حرف بی سر وته نزن ، رو حرف من حرف نزن تا من برات اخلاق داسته باشم....خطاب به همونیکه خودش میدونه

آره دو نفرم مردن  بابام از طرقبه میومد میگفت یک ماشین تو گل و لای گیر کرده داشتن درش می آوردن& ...

ای خدا چ وحشتناک😞😞😞

ساعت نزدیک ۳بعد ظهر تاریک شده بود 

بلوار نماز آب برده و زیر پل انقلاب 

پارک ملت 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ساعت نزدیک ۳بعد ظهر تاریک شده بود  بلوار نماز آب برده و زیر پل انقلاب  پارک ملت

اره هوا خیلی خراب شد