2777
2789
یه تاپیک بیار توهین کرده باشن ولی هزار تا تاپیک زدن درموردشون .مثل گربه ای که چوب دست میگیره .تا ادم ...

من نمیدونم شما تو چه خانواده و فرهنگی بزرگ شدی ولی احتمالا اینو بهت یاد ندادن که وظایف هر انسان تو هر سنی چیه

من مثل شما افکار قرون وسطایی ندارم که به دختر۲۳/۲۴ساله بگم ترشیده!

اتفاقا به این دخترا افتخارررر میکنم که مجرد موندن و به جای تکیه به یه نرررر که فقط اسم مردددد رو به دوش میکشه

سعی کردن تلاش کردن و مستقلن

درضمن تاپیکی که راجب سن ازدواج هست رو بخونی متوجه توهین امثال خودت میشی

هر عملی یه عکس العملی داره

توهین کردی

توهین شنیدی

تو این تاپیک هم فوقش یکی دونفر موافق باشن باهات

بقیه مخالفن 

اگه قدرت درک این موضوع و البته سوادشو داشتی تاالان باید توجیح میشدی

حالاام که نداری برو و بحث نکن،با توهمات خودت خوش باش

به زندگی خودت برس جدی میگم  .تو تاپیکم گفتم اونایی ک زیر ۱۵ سال ازدواج کردن الان چندین سال از ا ...

زندگی شما به ما ربطی نداره درسته ولی مگه ما داریم درباره زندگی شما نظر میدیم اگه تو سن کم ازدواج کردید و راضی هستید خوشبخت باشید و پایدار🌸

ولی نفس این قضیه که کودک همسری جرمه رو عوض نمیکنه باید جلوش گرفته بشه

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بگم من چیکارم !  من این جامعه رو تشکیل میدم  و اگر بفهمم که کسی زیر 18 سال ازدواج م ...

خیلی حرص و عقده داری وگرنه این حجم از کینه طبیعی نیست .خیلیاشون ادم موقف و باسوادی ان .از کلمه های قشنگی ک به کار میبری مشخصه خیلی باسواد و دارای علمی .شما تو ۴۰ سالگی کلفتی میکنی و بچه میشوری یکی تو ۱۸ سالگی درسشم میخونه پیشرفتم میکنه همسرشم کمک میکنه مثل شما عقده ای نمیشه ی روانپزشک برو .ضمن اینکه اون دختر ۱۸ ۱۹ ساله اگ با منطق ازدواج کرده باشه خیلی بهتره اینه که تو ۳۰۴۰ سالگی عذب تو تاپیکا دنبال دعانویس بگرده برا شوهر هزار تا تاپیک هست اکثرشونم دیپلمه ک بیسواد یا نهایت از دانشگاه سطح پایین وگرنه کسی ک دنبال علم و سواده و ادعا داره تو نی نی سایت نیست.کسی هم تا حالا نگفته زود ازدواج کنید یا تبلیغ کنه اینقدر سینه چاک میدین برا اصلاح جامعه اونی ک تاپیک میزنه به هر دلیلی خوب یا بد عقد کرده تموم شده برا زندگیش یا راهنمایی کنید یا هیچی نگید اینکه چرا عقد کردی قرار نیست از عقدش و کودک همسری پیشگیری کنه مسعله سختی نمیگما .

کاربری دست دو نفر👧
خیلی حرص و عقده داری وگرنه این حجم از کینه طبیعی نیست .خیلیاشون ادم موقف و باسوادی ان .از کلمه های ق ...

باور کن که نمیخونم 

چون ادبیاتتم ضعیفه !

اره دوست داشتم زیر 15 شوهر کنم نصیبم نشد   

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

زندگی شما به ما ربطی نداره درسته ولی مگه ما داریم درباره زندگی شما نظر میدیم اگه تو سن کم ازدواج کرد ...

خیلی هم عالی باید جلوش گرفته بشه برا کسی ک عقد نکرده نه هزار تا توهین و هجمه برا کسی ک عقد کرده و تموم شده  من حرفم اینه.یه حرفای زشتی ب خانوادشون و خودشون نسبت میدن ک نه دلسوزیه نه قصد اصلاح بیشتر یه حالت کینه داره وگرنه شما ی تاپیک بیار ک بگه زود ازدواج کردم زود ادواج کنید و تبلیغ کنه  از تاپیک خیالی نبوده هزار تا مورد درمیارن  .اگ کسی ازدواج کرده انشالله خوشبخت شه نکرده هم صبر کنه و فکر کنه دیگه این حرفا چیه  

کاربری دست دو نفر👧
باور کن که نمیخونم  چون ادبیاتتم ضعیفه ! اره دوست داشتم زیر 15 شوهر کنم نصیبم نشد   &nb ...

خوندن نخوندش ب میل خودت خنده های عصبیتم برا خودت عزیزم من اصراری نکردم بخونی ک الان خوشحالی نخوندی .میگن حرفو بنداری زمین صاحبش برمیداره دقیقا اون کینه ای ک گفتم همینه اصلا کسی گفت چرا زیر ۱۵ شوهر گیرت نیومده اینجوری حرص میخوری ؟ ادبیات منم در حد شما هست ک بفهمی اگ بیشتره و متوجه نمیشی معذرت میخوام

کاربری دست دو نفر👧
خیلی هم عالی باید جلوش گرفته بشه برا کسی ک عقد نکرده نه هزار تا توهین و هجمه برا کسی ک عقد کرده و تم ...

الان حرفتون درست شد قشنگم  

یه جوری جواب دادید من به شخصه فکر کردم با این جریان موافقید 

موفق باشید 💐

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
خانم که اینقدر ازین انتقادات میرنجی ،ازدواج بد نیست خوبه ،اما اینو بفهم لطفا که کسیکه خودش بچه ست نم ...

عزیزم کاش امثال من بیاد بیرون ولی امثال شما نیاد ک حتی عقیده منو نمیدونی ولی میدووی جواب بدی .اول صبر کن ببین کی چی میگه بعد فاز اصلاح جامعه بردار عزیزم شما تو کدوم پستم دیدی که گفتم دختر ۱۲ ساله ؟ از اول دارم میگم اون زیر ۱۵ ساله ها ک چندین ساله ازدواج کردن تموم شده ۱۷ ۱۸ ساله هاشم ک یه دلیلی داشتن و درنهایت عقد کردن رفته دلیلی  ب توهین نداره چون ازدواجش زود بوده میخوای طلاقشو بگیری ؟  هیچ تاپیکی نگفته زود ازدواج کنید .یا راهنمایی کنید یا ارزو خوشبختی دلیلی ب توهین نیست

کاربری دست دو نفر👧
الان حرفتون درست شد قشنگم   یه جوری جواب دادید من به شخصه فکر کردم با این جریان موافقید  ...

ن عزیزم ازدواج از اول تا اخرش مسعولیته دختر زیر ۱۸ سال خیلی سخته براش بخواد زندگی مستقل تشکیل بده ولی به هر دلیلی اگ تشکیل داد چه خوشبخت چه بدبخت دیگه سرزنش و عذاب وجدان دادن فایده نداره و فقط اوقات اون دخترو بهم میریزه چه بسا زندگیشم بهم بزنه من بارها شده تو تاپیکا دخترای کم سن گفتن خواستگار بیاد تا جایی ک تونستم راهنمایی کردم گفتم نه سخته پر مسعولیته صبر کنن حتی خواهر خودمم گفتم زیر ۲۰ کسی اجازه نداره بیاد   ولی اینکه هی تاپیک بزنن درموردشون و به خونواده هاشون توهین کنن و تو دل اونا رو خالی کنن که اشتباه کردن طلاق میگیرن بدبختن  هیچ فایده ای نداره گناهم داره چه ۱۵ سال چه ۵۵ سال وقتی خطبه عقد خونده شد ینی ی زندگی جدید تشکیل شده حالا اگ اون ۱۵ ساله ب مشکل خورد راهنمایی کنیم نه خودشو و خونوادشو برنجونیم و چرا چرا کنیم و اشتباه گذشتشو ب رخش بکشیم اگه هم خوشبخته ک که خدارو شکر کنیم و دعا کنیم پایدار باشه  کل حرفم همینه

کاربری دست دو نفر👧
عزیزم کاش امثال من بیاد بیرون ولی امثال شما نیاد ک حتی عقیده منو نمیدونی ولی میدووی جواب بدی .اول صب ...

واقعا چرا افکارت اینجوره و بازم فکر میکنی درست حرف میزنی؟ یعنی به نظرت ازدواج زیر ۱۸سال بچه بازی نیست؟ من میگم اصلا یه بچه نمیتونه تو این سن تشخیص بده که چی براش خوبه چی براش بده چه برسه به اینکه ازدواج کنه، درست میگی وقتی دیگه ازدواج کردن و تو ۱۷،۱۸سالگی چندتا بچه دارن دیگه که کاری نمیشه کرد ،حالا شایدم معدودیشون راضی بودن ،اما در کل نظر همه اینه که ازدواج تو سن کم نه تنها خوبه بلکه قانون نباید اجازه بده ،بخاطر احترام و حفظ حرمت بچه ها و حفظ دنیای بچگیشون که دیگه تکرار نمیشه و خیلی کوتاهه

اونا ک خوشبخت یا بدبخت دارن زندگیشونو میکنن چهارتا فضول سرشونو کردن ببخشید تو شلوار اینا که چرا زود ...

یکم عمیق فکر کنین این مسئله روی جامعه و همه مردم اثر داره

چهارتا شعار یاد گرفتین بدون توجه به شرایط تکرار میکنین، که دخالت نکنین زندگی خودشونه

بچه اون خانم کودک همسر دو روز دیگه همکلاسی و دوست و همکار بچه من و دیگران میشه، یه دختر ۱۴، ۱۵ ساله که هیچ تجربه اجتماعی و سازنده‌ای نداشته و حتی هنوز به بلوغ کامل فکری نرسیده، چی یاد بچه‌ش قراره بده؟ اون بچه چطوری توی اجتماع رفتار میکنه؟

شما ندیدی تاپیک تبلیغ زده بشه دلیل نمیشه واقعا زده نشده باشه، همین دیشب تاپیک زده بودن و به شدت تبلیغ میکردن 

واقعا چرا افکارت اینجوره و بازم فکر میکنی درست حرف میزنی؟ یعنی به نظرت ازدواج زیر ۱۸سال بچه بازی نیس ...

افکار من از رو انسانیته شما هم یا عقیده منو نفهمیدی یا نمیخوای بفهمی وگرنه کامل گفتم اخرین ریپلایم برا اون خانوم تو همین صفحه .

کاربری دست دو نفر👧
یکم عمیق فکر کنین این مسئله روی جامعه و همه مردم اثر داره چهارتا شعار یاد گرفتین بدون توجه به شرایط ...

من دیشب اینجا بودم ندیدم همچین تاپیکی .شما هم اگه قراره بچت با بهم زدن ارامش ی زندگی دیگه درست تربیت شه هرکاری میدونی  درسته انجام بده .من ب عنوان دختر و زن این جامعه دلم نمیاد به کسی ک ازدواج کرده و تموم شده انرژی منفی بدم و دلسردش کنم اگ کاری از دستم برمیاد برا کسی ک عقد نکرده انجام میدم

کاربری دست دو نفر👧