2777
2789
اکثر این بچه های کودک همسر اجازه کار و تحصیل هم ندارند و بسیار وابسته به همسر هستند

یکیشون اون یکی دو. صفحه ی اول تاپیک پربازدید نوشته من خونه ی شوهر لیسانس گرفتم الانم شوهرم میگه باید ارشد بگیری بعد آزمون استخدامی شرکت کنی! داره باافتخار میگه من تونستم درسمو خونه ی شوهر بخونم ولی قشنگ معلومه چون تو بچگی ازدواج کرده شوهره اینو مث بچه بزرگ کرده همین الانم اون بهش دستور میده که باید فلان کار و کنی بیسار کار و کنی ینی میگه مجبورم کرده ارشد بگیرم!! 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

چ پیشگیری اینجا مستقیم کسایی ک ازدواج کردن دارن مورد هجمه قرار میگیرن نه اونایی ک ازدواج نکردن شما د ...

برعکس باید دلسوزی کنیم !

چون دختری که سن کم ازدواج میکنه یعنی یک مشت خانواده بی وجدان پرورش یافته ! 

پس باید با جلوگیری کنیم ..

من راجب  انسانیت حرف میزنم! 

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پسر  همسایه مادر شوهرم ی دختر کلاس هفتمی گرفته 20 سال ازش کوچکتر یارو معلمم هست .تازه خواهر و زنداشش رفتن گفتن بگو دخترت رفتارش درست کنه یعنی چه  که آرایش میکنم و مدام قهر میکنع دبگه نمیگن بچهس. البته انگار مادر که شوهرش معتاد و اصلا وضع مالی درستی ندارن عاشق داماد شده دیده حیف گفته بزور دخترم بدم بهش 

میگن دختر زودتر عقلش میرسه باید زودتر شوهر کنه

پس چرا سن حساب بانکی داشتنش کمتر نیست؟؟

چرا سن گواهی نامه گرفتنش کمتر نیست؟؟؟

چرا سن مدرسه رفتنش کمتر نیست؟؟؟

چرا سن رای دادنش کمتر نیست؟؟؟؟؟

فقط برای زایمان موردی نداره

اونا ک خوشبخت یا بدبخت دارن زندگیشونو میکنن چهارتا فضول سرشونو کردن ببخشید تو شلوار اینا که چرا زود ...

مشکل اینجاست همین یه عده که شما براشون فاز گرفتی و ازشون دفاع میکنی

دختر مجرد۲۳/۲۴ساله رو که درس خونده و بااگاهی و شرایط خیلی بهتر قراره یکی دوسال بعد ازدواج کنه رو ترشیده میدونن و به خودشون اجازه میدن هر اراجیفی که تو ذهن قدیمی و کهنشون میاد رو به زبون میارن

کسی کاری به زندگی این افراد نداره

اصلا برای کسی مهم نیست که یه دختر۱۳/۱۴ساله میخواد مفیدترین روزهای زندگیشو با همخوابی با یه مرد پدوفیل بگذرونه،به جای تحصیل به جای یاد گرفتن یه حرفه به جای خیلی پیشرفت ها باید پوشک بچه عوض کنه و تو خونه نیازای یه مردو ارضا کنه

اما دلیل اینکه مخالف کودک همسری هستن اینه که انقد تحصیلکرده هستند که درک کنن وظیفه دختر۱۳ساله شوهرداری نیست

خیلی از زنای۴۰ساله ما اندازه بچه۱۴ساله عقل و درک ندارن

بعد شماها بااین توهم که بعضی بچه‌های۱۳ساله اندازه زن۴۰ساله میفهمن،گند میزنین تو اینده این بچه ها

افکار خودتو سعی نکن به مردم غالب کنی

اگه توهین شنیدین هم برای این بوده که به مجردای سن بالاتر توهین کردین و هرچی لایق خودتون بوده گفتین بهشون

کار امثال این خانوم زشت تره که کسیو که وارد زندگی شده عقد شده رو ول نمیکنن میگن اشتباه کرده یا فلان ...

کاری که غلطه غلطه حالا اگه شما اینطوری ازدواج کردید ما کاری نداریم ولی نباید بزاریم این روند ادامه پیدا کنه ازدواج بچه های زیر هجده سال 

کودک همسریه و یه نوع بیماری که باید جلوش گرفته بشه

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
برعکس باید دلسوزی کنیم ! چون دختری که سن کم ازدواج میکنه یعنی یک مشت خانواده بی وجدان پرورش یافته ! ...

شما چه کاره ای مسعولی سوادشو داری زندگی خیلی ایده آل و الگویی داری ؟ چی تو خودت میبینی ک درمورد ی خانواده و دختری ک خودش با میل خودش ازدواج کرده نظر میدی ؟  ضمن اینکه کسی الان زیر ۱۵ ازدواج نمیکنه و مال قبله و الان سن و سال دارن  اگه هم باشه تک و توکه ک تو نی نی سایت نمیاد اکثرا ۱۷ ۱۸ به بالان که بیشتر میخوره حرفای شما دخالت و غرض باشه و از بیسوادی .وگرنه کسی ک چندین سال ازدواج کرده و خوشبخته نیاز ب دلسوزی نداره اونی هم که بالا ۱۷ ۱۸ ساله دلسوز نمیخواد و دلیل خودشو داشته پس دخالتتون بی مورده و صرف زندگی موفق خودتون کنین

کاربری دست دو نفر👧
گرفته چیه؟؟؟؟ شماها هنوز به ازدواج میگید دادن  و  گرفتن مگه میدون تره باره؟؟؟؟؟؟

همه بحث ول کردی اون ی کلمه رو گرفتیییییی دنبال زیر بغل مار میگردی 

فرقش چیه والا این آدم  که من دیدم دختره  خریده  در عوض ی کیسه برنج دوتا دونه مرغ

مشکل اینجاست همین یه عده که شما براشون فاز گرفتی و ازشون دفاع میکنی دختر مجرد۲۳/۲۴ساله رو که درس خو ...

یه تاپیک بیار توهین کرده باشن ولی هزار تا تاپیک زدن درموردشون .مثل گربه ای که چوب دست میگیره .تا ادم یچیزیو باور نداشته باشه ب زبون نمیاره اینا تفکرات خودتونه ک دختر ۲۳ ۲۴ ترشیدست  .اونی هم ک ۱۷ ۱۸ ساله داره دفاع میکنه ک خوشبخته و بلوغ عقلی رسیده من تا حالا ندیدم توهینی 

کاربری دست دو نفر👧
چ پیشگیری اینجا مستقیم کسایی ک ازدواج کردن دارن مورد هجمه قرار میگیرن نه اونایی ک ازدواج نکردن شما د ...

خانم که اینقدر ازین انتقادات میرنجی ،ازدواج بد نیست خوبه ،اما اینو بفهم لطفا که کسیکه خودش بچه ست نمیتونه تصمیم درستی بگیره اون اینقدر تصورش از ازدواج بچگانه ست که حتی درصدی هم فکر نمیکنه بدبخت بشه ،چرا باید کسی که حق داره بچگی کنه بازی کنه خوش باشه درس بخونه ،به جاش باید بره ازدواج کنه و تو بچگی بچه بیاره؟چرا به جای خاله بازی . واقعا باید خودش مامان واقعی بشه ،من دیدم بیشتر این بچه ها وقتی عاقل شدن از ازدواج زودشون پشیمون شدن،در ضمن کسی توی عقد کردن و عروسی کردن و زاییدن اینا دخالت نکرده یعنی نمیتونه بکنه وقتی خانوادشون راضی ان بقیه چکاره ان ،بحث اینه که فرهنگ جامعمون بره بالا که از لابلاش امثال شما بیرون نیاد که بهش بربخوره که چکار بچه ی ۱۲ساله دارین که ازدواج کرده

شما چه کاره ای مسعولی سوادشو داری زندگی خیلی ایده آل و الگویی داری ؟ چی تو خودت میبینی ک درمورد ی خا ...

بزار بگم من چیکارم ! 

من این جامعه رو تشکیل میدم 

و اگر بفهمم که کسی زیر 18 سال ازدواج میکنه زود به پلیش گزارش میدم و دادم !

الان پی بردم که سواد من از امثال شما بیشتره!

شما ازدواج سن کم رو موفقعیت میدونید پس من ر..یدم به این موفق بودتون 

برید رخت بشورید !

برید کلفتی کنید ! 

برید شبا خیانت ببینید 

بقیه امثال 15 سال ها برن اسباب بازی انتخاب کنن 

با فرد بی سواد کاری ندارم من 

جواب منو نده همسطح تو نیستم من این همه نخوندم که با شما راجب کودک همسری حرف بزنم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

کاری که غلطه غلطه حالا اگه شما اینطوری ازدواج کردید ما کاری نداریم ولی نباید بزاریم این روند ادامه پ ...

به زندگی خودت برس جدی میگم  .تو تاپیکم گفتم اونایی ک زیر ۱۵ سال ازدواج کردن الان چندین سال از ازدواجشون گذشته ۱۷ ۱۸ سالشم به شما ربط نداره واقعا 

کاربری دست دو نفر👧
به زندگی خودت برس جدی میگم  .تو تاپیکم گفتم اونایی ک زیر ۱۵ سال ازدواج کردن الان چندین سال از ا ...

من شمارو تو اینجور تاپیک ها میبینم همیشه هم خیلی بد تهاجمی بی ادب حرف میزنید