2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت اینه تا چند ماه نمیشه؟ 

چهار پنج ماه

ولی کلا عینک ب بینی فشار میاره و قوز میاره مخصوصآ برای بینی عملی

من خودم عینکی بودم شیش ماهه از لنز طبی استفاده میکنم 

قصد دارم شهریور لیزیک انجام بدم

من بینیم رو بهمن ماه عمل کردم حدود سه ماه هست نمیتونم عینک بزنم و اینکه حالت قوز روی بینیم هست دکتر گفته میره کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه خیلی نگرانم میترسم

من عینکم خیلی سبکه

۲۳ روزه عمل کردم

صبح زدم

اینم بگم عینکم فوق العاده سبکه

طبی نیس البته افتابیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من بینیم رو بهمن ماه عمل کردم حدود سه ماه هست نمیتونم عینک بزنم و اینکه حالت قوز روی بینیم هست دکتر ...

اخ این قوزه رو بینی منم هست احساس میکنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چند ماهه بینی تون رو عمل کردید تو عکس ها هم معلومه یا وقتی دست میزنید حس میکنید؟ 

۲۳ روزه

نه فقط وقتی دست میزنم تو عکس مشخص نیس

دوسال از عملم گذشته

الان بینی من گفتم یکم احساس قوز میکنم یکمم توی عکسا مشخصه و یک طرف تیغه ی بینیم حالت دل پیدا کردم ولی طرف دیگه اوکیه توی عکسا هم یکم معلومه چیکار کنم نمیدونم باده یا ماله خوده غضروفمه 

الان بینی من گفتم یکم احساس قوز میکنم یکمم توی عکسا مشخصه و یک طرف تیغه ی بینیم حالت دل پیدا کردم ول ...

زیر یکسال طبیعیه بابا هرروز بینی یک شکله انگار برای من روزای اول حتی سوراخای بینیم کاملا فرق میکرد و ی قوز گردالی داشت دست میزدم کاملا حس میشد الان اصلا نیست