2777
عنوان

تاثیر خودمون …👇🏻

50 بازدید | 2 پست

خب در مورد تاپیک قبلیمه

گفتم اگه خودمونو دوس داشته باشیم و عزت نفسمونو تقویت کنیم با تمام عیب هایی که مسلما داریم مسخره نمی شیم و حتی اگه بشیم برامون مهم نخواهد بود

خب من قدم بلنده و مدام هرکی می گفت دراز ناراحت می شدم.  تا روزی که فهمیدم عاشق قدم هستم. الان جز تعریف نمی شنوم و حتی پیشنهاد مدلینگ شدن هم دادن 😅شاید قبلا هم تعریف می کردن ولی چون عزت نفسم پایین بود فقط مسخره کردنا رو یادم می موند. الان هم مسخره هم شاید کنن ولی یکی دوبار شده و اونم واسم اصلا مهم نبود 

الان یکی مثلا بیاد مسخرت کنه که چرا پولداری ناراحت می شی؟؟ معلومه نه😅چون عیبش نمی دونی 

در مورد بینیم هم هست یه مدت می گفتن بزرگه ولی حالا نمی گن یا کمتر که باز یادم نمی مونه. 

ما یه دختر داریم فامیلمون خوشگل نیست(خوب نیست بگم ولی زشته) دختر یه قاتله که چن سال پیش اعدام شده و در فقر با مادرش زندگی می کردن. چنان اعتماد بنفسی داره من اولش با خودم گفتم یعنی این دختر کدوم دکتر میلیاردریه😅 همه دوستش دارن و هیچکسم مسخرش نمی کنه پس خودتونو دست کم نگیرین 

ارع خب خودتون از خودتون بدتون بیاد انتظار دارید بقیه خوششون بیاد؟؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷