2777
2789
عنوان

رشد قد

193 بازدید | 27 پست

۱۵۶ هستم از دوازده سالگی پری شدم امروز رفتیم دکتر غدد گفت نهایتا ۳سانت بلند شی راه نیست بیشتر بلند بشم

۱۴ سالمه

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

سفیده تخم مرغ بخور ال ارزین و کلسیم و اهن بخور تحقیق کن مار خوب بخر 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شربت يا قرص پلارژين من شنيدم ولي امتحان نكردم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

نا امیدنشو، ورزشای کششی کار کن، مکمل بخور که چیزی تو بدنت کم و کسر نباشه، اگر بتونی بدویی و طناب بزنی یا سعی کنی خیلی بلند بپری، مطمئنم باش رشد می‌کنی ( اگر هر روز مرتب انجام بدی)

من از ۱۴ به بعد ۳-۴ سانت رشد کردم با اینکه هیچکدوم از اینارو هم انجام ندادم

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

من ۱۱ سالگی شدم الان که ۱۶ سالمه از ۱۴۷شدم ۱۶۰ رشد میکنی ما ژنمون هم خوب نبود اما هنوز دارم رشد میکن ...

من ژن پدریم خیلی بلندن ژن مادریم متوسط یعنی ۱۶۵ میشم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

2790
2778
2791
2779
2792