2777
2789
عنوان

وزن گیری

2305 بازدید | 11 پست

لطفا بفرمایید برای افزایش وزن بچه ۷ ماهه چی خوبه 

یعنی تا کارگر نظافتی هم ‌میاد اولین جملش اینه  چقدر بچت ریزه !!! تقریبا تمام موجودات زنده اینو بهم گفتن

خوراکش به نسبت خوبه ولی انگار‌نه انگار ، تمام زندگیم شده وزن این بچه از اب قلم وماهیچه  تو شیشه و ….. همه رو دادم

پودر فسفوویت خیلی تعریفشو میکنن ولی پزشکا باهاش موافق نیستن کسی این پودر استفاده میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی لاغره باید 10.5 میبود شش ماهگی 8.5 بود از اون موقع فقط نیم کیلو اضاف شده

اگر سالمه چرا انقدر براتون مهمه که چاق باشه دخترمن سه سالشه ۱۰ کیلوعه چکاب کامل دادیم ازهرنظر سالمه چه اهمیتی داره که خیییلی چاق باشه ...من خودم بچه بودم لاغربودم الان اضافه وزنم دارم اصلا اونقدر اهمیت نداره اگربچه سالم باشه 

اگر سالمه چرا انقدر براتون مهمه که چاق باشه دخترمن سه سالشه ۱۰ کیلوعه چکاب کامل دادیم ازهرنظر سالمه ...

نمیخوام چاق باشه وزنش نرمال باشه تا مریض نشه، جون داشته باشه رنگ پریده نباشع و...

پسرام یعنی خود خوشبختی
چن کیلو؟ پسر منم یکسالشه وزنش کمه 9 کیلوه

تزدیک ۷/۵ ماهشه امروز رفتم ۶/۵ بود تازه گفتن این دفعه وزن گرفته😅

نزدیک سه کیلو بدنیا اومده کل این هفت ماه التماس ترازو کردم برا صدگرم 

اگر سالمه چرا انقدر براتون مهمه که چاق باشه دخترمن سه سالشه ۱۰ کیلوعه چکاب کامل دادیم ازهرنظر سالمه ...

خودم تقریبا دیگ قید وزن زدم ولی انقد همه عالم وادم میگن چقدر ریزه  خسته شدم دیگه

حالا راه حلی دارید بدید

تزدیک ۷/۵ ماهشه امروز رفتم ۶/۵ بود تازه گفتن این دفعه وزن گرفته😅 نزدیک سه کیلو بدنیا اومده کل این ...

عزیزم زیر یکسال فقط و فقط و فقط شیر ...بیخودی وقتتو روی غذا هدر نده اشتباه منو و نکن  شیر نان ...پی دی اف ...اینا وزن دهی خوبی دارن فقط شیر 

عزیزم زیر یکسال فقط و فقط و فقط شیر ...بیخودی وقتتو روی غذا هدر نده اشتباه منو و نکن  شیر نان . ...

نان دل درد میکنه باهاش 

پی دی افم برای نوزادان نارس و یا همون اوایلش هست که اونم یادم نیست  چرا نخورد نصف یه قوطیش مونده لابد بهش نساخته

نان دل درد میکنه باهاش  پی دی افم برای نوزادان نارس و یا همون اوایلش هست که اونم یادم نیست &nb ...

سوپرامیل  چی ؟ البته نوعش خیلی مهم نیست بهش بسازه و زیاد بخوره این مهمه