2789
عنوان

تشنج کردن سگ

110 بازدید | 4 پست

چندین بار بردمش پیش دکترش دکتر لهم گفت چون زیاد طول نمی کشه فشارش میوفته 

ولی من استرس دارم میگم نکنه تشنج باشه

دکترش گفت اگر تشنج بود می گفتم ببریدش بیمارستان مرکزی دامپزشکی تهران

بنظرتون ببرمش تهران یا نه؟!

کیا تجربه سفر کردن با سگ شون رو داشتن(راه 7 ساعته)

آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

سلام حتما ببرش دکتر عزیزم توی تهران هم همه کلینیک ها خوب نیستند فقط دنبال پول گرفتند تحقیق کنید کدوم کلینیک خوبه بعد بیایید ولی حتما اینکار را بکنید خطرناکه براشون  

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
سلام حتما ببرش دکتر عزیزم توی تهران هم همه کلینیک ها خوب نیستند فقط دنبال پول گرفتند تحقیق کنید کدوم ...

سلام 

دکتر خودش هم خیلی خوبه فقط همیشه مثبت قضیه رو میگه من احتیاج دارم به عنوان سرپرست پتم همچی رو بدونم

تهران گفت دامپزشکی مرکزی بیارم

آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام  دکتر خودش هم خیلی خوبه فقط همیشه مثبت قضیه رو میگه من احتیاج دارم به عنوان سرپرست پتم هم ...

نه من تجربه این داستان را با گربه هام داشتم برای همین میگم دنبال درمان اساسی باشی از کلینیک مرکزی چیز خوبی نشنیدم راستش و بگم احتیاط کن

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
نه من تجربه این داستان را با گربه هام داشتم برای همین میگم دنبال درمان اساسی باشی از کلینیک مرکزی چی ...

ممنون🥲