2777
2789
عنوان

چراهیچ کس ....

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 31 پست
عزییییزم.تا حالا شده به خوبی ازشون بپرسی؟یا از خالت؟ بنظر من یه مدت کوتاه کلاااا ببخیالشو.

خالم دوسم داره خیلی هوامو داره همیشه هم ب همه میکه اما ب حرف نیست به عمله 😊اما خانوادم و فامیلای پدری نه🥲

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خالم دوسم داره خیلی هوامو داره همیشه هم ب همه میکه اما ب حرف نیست به عمله 😊اما خانوادم و فامیلای پد ...

همسر منم همینطوره.یعنی خانوادش پسر بزرگشونو خییییلی دوست دارن و ذوق و شوق و...براش دارن اما برای پسر کوچیکشو ن خیلی نه.با اینکه کلی همسرم هواشونو داره و همیشه میخندونتشون و حواسش هست کم و کسری نداشته باشن.بمیرم براش😔

اما  براش مهم نیست🥲😊خیلی خوشم میاد از این اخلاقش.

بیخیال اجی،سعی کن تو بهشون محبت کنی و با همون خاله ی مهربونت بیشتر معاشرت کنی

فکر میکنی

ولش کن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
همسر منم همینطوره.یعنی خانوادش پسر بزرگشونو خییییلی دوست دارن و ذوق و شوق و...براش دارن اما برای پسر ...

😔خالم ک خیلی دوره ازم😔واقعا نمیتونم خیلی حساس شدم دیگه ب رفتاراشون دلم سریع میگیره دست خودم نیست سریع بغض میکنم😥

😔خالم ک خیلی دوره ازم😔واقعا نمیتونم خیلی حساس شدم دیگه ب رفتاراشون دلم سریع میگیره دست خودم نیست س ...

منم باشم ناراحت میشم و حتی گریم میگیره.اگه میتونی یه حوری باهاشون حرف ب و دلیلشو بپرس.بگو سواله برات این رفتارشون.از خودت ضعف نشون نده و بپرس شاید یه چیزیه که واقعا حل شدنیه

کاملا رفتاراشون دادمیزنه😔ازبچگی همین بود

مجبوری یاد بگیری گاهی دورت خیلی شلوغه ولی نمیفهمیشون انگار کارگر یه گاو داری هستی پر از گاو و گوساله

من چون خودم سالها توی طویله گاوها و بلکه بدتر زندگی کردم اینو بهت گفتم

مجبوری یاد بگیری قوی بشی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
منم باشم ناراحت میشم و حتی گریم میگیره.اگه میتونی یه حوری باهاشون حرف ب و دلیلشو بپرس.بگو سواله برات ...

فقط میگن فرق نمیزاریم☹️امارفتارشون برعکسه

مجبوری یاد بگیری گاهی دورت خیلی شلوغه ولی نمیفهمیشون انگار کارگر یه گاو داری هستی پر از گاو و گوساله ...

کاش بشه همش میگم برم خونه خودم عمرا باهاشون رفت و امدکنم 

انقدرعصبی شدم بهشون گفتم برم خونم نه میام نه میزارم بیاید

کاش بشه همش میگم برم خونه خودم عمرا باهاشون رفت و امدکنم  انقدرعصبی شدم بهشون گفتم برم خونم نه ...

چرا نمیری ؟