2777
2789
سرم قندی. امپول . 😂😔

😂😂😂😂خب ما دنیامون جداس تویی ک ماکارونی نمیخوری ماها ک علشقشیم😂

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
وای خدا من بودم دق میکردم خدا بهت صبر بده 🥲🥲🥲🥲💔

خدا وقتی درد میده تحملشم میده 🥲🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂😂😂خب ما دنیامون جداس تویی ک ماکارونی نمیخوری ماها ک علشقشیم😂

😂😂😂

ن معمولا سوپ جو میخورم. 😂😂

یا مثلا اگ غذای بیمارستان خوب نباشه 

اون روز روزه منه جوجه میگیریم🙈😂

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

ب این بزرگوار توهین کنی با من طرفیا 😒💔

😒😂

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

😂😂😂 ن معمولا سوپ جو میخورم. 😂😂 یا مثلا اگ غذای بیمارستان خوب نباشه  اون روز روزه منه جو ...

😂😂😂😂 من غذای بیمارستان رو دوس دارم 

😂😂😂😂 من غذای بیمارستان رو دوس دارم 

وای بعضی وقتا مزه زهرمار میده 

کجاش خوبه😂😂

وای بعضی وقتا مزه زهرمار میده  کجاش خوبه😂😂

اونایی ک من خوردم خوب بود😂