2777
2789
عنوان

یه تاپیک متفاوت از من، راههای جلوگیری از سردرد و میگرن!

| مشاهده متن کامل بحث + 4722 بازدید | 432 پست
@فافاخانم4555 سلام. بفرمایین این فایل صوتی رو گوش کنین راههای جلوگیری از سردرد و میگرن و ذخیرش کنین ...

@فافاخانم۴۵۵۵   🌹

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
خب چه راهی هست بره تو پر بازدیدا؟ یا از اون بهتر داغترینها؟

همینطوری هم فکر کنم خیلیا دیدن ولی اینکه پربازدید بشه فکر کنم باید تو یک زمان های خاصی که مخاطب بیشتر هست زده بشه و پست هم زیاد گذاشته بشه با همکاری چند نفر 

حالا نمیدونم هنوزم میشه یا نه عزیز 

@ظهور313    

@خانمحاجآقا    

دوستان عزیزم به نظرتون هنوزم می‌تونه این تاپیک بره پربازدید یا نه دیگه ؟ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان، در صورت تمایل لطفا فایل صوتی که زهرا جان تهیه کردند  در مورد سردرد و میگرن، با صدا ...

سلام عزیزدلم 

خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم 

الهی حاجت روا باشی و بهترین ها برات رقم بخوره گلم ❤️ 🌹 

چشم حتما گوش میدم ، دست گلشون درد نکنه ، الهی امضای خداوند بشینه روی تک تک آرزوهای قشنگشون 

❤️🤍PEGAH🤍❤️
2803

سلام من از کودکی میگرن داشتم که به مرور شدید و شدیدتر شد. بالاخره تو سن ۳۲ سالگی رفتم دکتر داخلی مغز و اعصاب برای درمان و بهم دارو داد و در حال حاضر دارم مصرف میکنم و میگرن به طور کامل قطع شده. و اما چند تا نکته ی مهم که دکتر بهم گفت اول اینکه اصلا و ابدا اجازه ندارم قرص مسکن بخورم چون با هر بار مسکن خوردن مغزم به خودش اجازه میده که دفعه ی بعدی به راحتی سردرد بگیره چون میدونه که دوباره مسکن میخورم و درد رو از بین میبرم. پس مسکن کلا تعطیل. دوم اینکه باید خواب عمیق داشته باشم و اگر خوابم عمیق نمیشه نیاز هست که قرص خواب طبق تجویز خود دکتر بخورم. سوم اینکه به تغذیه توجه کنم بعضی چیزا مثل لبنیات و کاکائو و نوشیدنی های خیلی سرد و مواد کافئین دار و ... میتونن میگرن رو تشدید کنن. چهارم اینکه وضعیت جسمانی خیلی تعیین کننده هست و ورزش و استحمام خیلی کمک میکنه به کمتر شدن حملات میگرنی. پنجم اینکه وضعیت روح و روان بسیار مهمه و اگر دچار اختلالات روانشناختی مثل افسردگی یا مشکلات دیگه باشیم حتما باید تحت درمان قرار بگیریم. و در نهایت وضعیت سلامتی بدن و کم خونی و ویتامین ها و هورمون ها هم باید مورد بررسی قرار بگیرن

آهان اینم بگم که من تو کل عمرم نمیدونستم که مولتی ویتامین مخصوص افرادی که میگرن دارن وجود داره ولی دکتر برام نوشته و دارم مصرف میکنم. پیشنهاد میکنم اگر میگرن دارید حتما پیش دکتر ماهر و حرفه ای برید حتی یک روز کمتر از گذشته درد بکشید ارزش داره چون من تازه دارم میفهمم آدمای عادی چطوری زندگی میکنن

سلام من از کودکی میگرن داشتم که به مرور شدید و شدیدتر شد. بالاخره تو سن ۳۲ سالگی رفتم دکتر داخلی مغز ...

سلام. خیلی لطف کردین خدا خیرتون بده. خیلی خوشحالم که خوب شدین.
حالا فایل صوتیی که تو تاپیکم هست هم میشه گوش کنین نظرتونو بگین؟
خودم آموزش ضبط کردم برای جلوگیری از سردرد و میگرن!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام من از کودکی میگرن داشتم که به مرور شدید و شدیدتر شد. بالاخره تو سن ۳۲ سالگی رفتم دکتر داخلی مغز ...

یعنی داروی میگرن چی مصرف میکنین؟ خب دارو هم که میگن خطرناکه دوستم هرچی خورده عوارضش زیاد بوده براش.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2804
یعنی داروی میگرن چی مصرف میکنین؟ خب دارو هم که میگن خطرناکه دوستم هرچی خورده عوارضش زیاد بوده براش.

داروهای مختلفی هست دکتر با توجه به شرایط هر فردی تجویز میکنه. من دپاکین مصرف میکنم که حتما باید طبق وزن شخص به طور دقیق دوز بشه و مصرف خودسرش خیلی خطرناکه. ولی خوب خوبیش اینه که بعد از چندین ماه مصرف دیگه میگرن کاملا برطرف میشه. برای من عوارض خاصی نداشته اوایل یه مقدار زیادی گرسنگی و ولع نسبت به غذا داشتم ولی به مرور با کم کردن حجم غذا در هر وعده و زیاد کرد تعداد وعده ها بهتر شدم. الان حدود ۴ ماه و نیمه که مصرف میکنم فقط یک کیلو وزن اضافه کردم

سلام دوستان، در صورت تمایل لطفا فایل صوتی که زهرا جان تهیه کردند  در مورد سردرد و میگرن، با صدا ...

سلام عزیزدلم ممنون ازشماااواستارترعزیز چشم 😘😘😘😘😘

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
سلام 🌹 در صورت تمایل لطفا فایل صوتی که زهرا جان تهیه کردند  در مورد سردرد و میگرن، با صدای خود ...

ممنونم عزیزدلم 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
2805
خب غذای سالم و میوه پر از ویتامین و خاصیته ولی این قرصها خاصیت که ندارن هیچ عوارضم دارن. من برعکس با ...

من میوه دوست ندازم و از سیب فراری ام

درمان طبیعی طول میکشه که حوصلش نیس صبر کنی

غذارو میخورم ولی دیگه شده دیگه  

از دردم هست زودقرص میخورم دردش بهترشه

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
کاربر رهاجون97 رو برام تگ میکنین؟ هرچی مینویسم اصلا پستمم منتشر نمیشه چی برسه به اینکه تگ بشن.

هرکاری کردم  نتونستم تگشون کنم. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
2801