رفتم برای ثبتنام دولتی اما احساس میکنم بچه ها خیلی بی نظم و بی ادب بودن میخوام برای سال اول پسرمو بنویسم میگم نکنه بی ادب و شلخته بشه تو این سن تاثیر پذیریه بچه ها زیاده البته من خودم کل سالهای مدرسمو دولتی گذروندم اما روحیات دخترا با پسرا متفاوته نمیدونم غیر دولتی هیچ تصوری ندارم
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مدارس غیر دولتی از چه لحاظ متفاوتن؟اخلاقی و ادبی بچه ها بهترن؟
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
اگه پول دارین قطعا غیردولتی برای بچه خیلی خیلی بهتره. اگه ندارین دولتی هم بد نیست
خب پول که دارم اما میگم جامعه رو بهتر درک کنه اگر از لحاظ ادب و نظم تو مدارس پسرونه فرقی نیست ترجیحم دولتیه بیشتر تمرکزم رو نظم و شعوره تا امکانات
نظم مدرسه بستگی به ناظم و مدیر مدرسه و درایت داره وگرنه ربطی به دولتی و غیر دولتی نداره
اینطرف یه مدرسه دیگه هست اینا انگار بهترین منتها قبول نکرد گفت باید طرف خونتون باشه
خب پول که دارم اما میگم جامعه رو بهتر درک کنه اگر از لحاظ ادب و نظم تو مدارس پسرونه فرقی نیست ترجیحم ...
جامعه رو سنش که برسه بیرون بره کاملا درک میکنه. الان سنی هست که کوچکترین چیزها رو سلامت روان بچه تاثیر میذاره. همون بچه های قلدر تو مدرسه رو که ساده ازشون گذر کردیم تاثیرات جبران ناپذیری تو آینده شغلی و تحصیلی بچه هامون میذارن. کودکانی که تو مدرسه در معرض بولی و قلدری بودن احتمال بزهکار و یاغی شدنشون در نوجوانی خیلی خیلی بالا میره