2777
2789
عنوان

قطع ماینوکسیدیل برای ریزش مو

3090 بازدید | 17 پست

سلام، دوستان من نزدیک به سه چهار ماه ماینوکسیدیل ۳ درصد دکتر بهم داد استفاده کردم ( دست ساز بود ) بعد دیدم هیچ تغییری نمیکنه ریزشم خودم کمش کردم یعنی مثلا تو هفته شاید دوبار استفاده‌ کنم یا حتی یبار ، الان یک ماه و نیمه که ازش استفاده‌ نمیکنم درست ، بعد من ریزشم خیلی بیشتر نشد بعد از قطع ولی الان چند روزه حس میکنم زیاد تر شده 🥲. میخواستم ببینم کسی تجربه استفاده‌ از ماینو رو داره و میدونه ریزش از چند وقت بعد از قطع شروع میشه ؟ چون یکی بهم گفت اگه قرار بود ریزشت بدتر شه دو سه روز نمیزدی شروع می‌شد یکی گفت بعد از چند ماه . من واقعا سردرگم موندم چی کار کنم استفاده کنم دوباره یا .....  اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگید 

ماینو وابستگی میاره قطع کنی میریزه

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

شوهرم کاشت کرد دکتر داد هروز میزد ۳ ماه مرتب زد نه ریزش نداشت

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماینوکسیدل اصلا خوب نبود برام، بعد قطع شدن ربزش رو بیشتر کرد و حین استفاده باعث شوره سرم شد 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من مشکل هورمونی داشتم و میوم رحم که ریزش مو هم میاره 

بخاطرش قرص سیپروترون کامپاند بیش از یکسال خوردم و مکمل هم مصرف میکردم ، وقتی مشکلات هورمونی ام کمتر شد و رشد میوم هم کنترل شد ، قرص رو به دستور دکتر قطع کردم و ریزشم بیشتر شد 

الان سه ماه ماینوکسیدیل ۲ درصد میزنم و ریزشم کمتر شده 

ولی شنیدم عادت دهنده است و با قطع کردنش ریزش دوباره شروع میشه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ماینو وابستگی میاره قطع کنی میریزه

اخه هیچ تاثیری ازش ندیدم بخاطر همین خیلی کمش کردم مصرفش ولی واقعا الان میترسم موندم استفاده کنم دوباره ازش مثل قبل یا نه 🥲

ماینوکسیدل اصلا خوب نبود برام، بعد قطع شدن ربزش رو بیشتر کرد و حین استفاده باعث شوره سرم شد 

منم موقع استفاده شوره گرفتم ، شما بعد از چند وقت که قطع کردی ریزشت بیشتر شد ؟ الان دیگه استفاده نمیکنی چون من واقعا تو سرم هیچ موییی نمونده دیگه 

من مشکل هورمونی داشتم و میوم رحم که ریزش مو هم میاره  بخاطرش قرص سیپروترون کامپاند بیش از یکسا ...

منم قرص سیپترون بهم داده چهار ماه دارم میخورم هیچی که هیچی ، باز خوبه تاثیرش دیدی من ۳ درصد میزدم اصلا فرقی نکرد ریزشم ، برای شما بعد از چند وقت ریزشت کمتر شد ؟ 

منم قرص سیپترون بهم داده چهار ماه دارم میخورم هیچی که هیچی ، باز خوبه تاثیرش دیدی من ۳ درصد میزدم اص ...

با قرص سه ماه دوم بهتر شدم  

با ماینو دو ماه اول هیچ خبری نبود ولی دکتر گفت ادامه بده و الان چند هفته است بهتر شدم 

کلا در درمان باید صبور باشی و وقت بذاری چون ما مشکل داخلی داریم همه چیز دیرتر از موعد برامون جوابگو هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
با قرص سه ماه دوم بهتر شدم   با ماینو دو ماه اول هیچ خبری نبود ولی دکتر گفت ادامه بده و ا ...

آهان پس قرص تو سه ماه دوم جواب داده ، منم ماینو رو نزدیک به سه ماه داشتم مصرف میکردم دیدم جواب نداده ولش کردم یعنی خیلی کم استفاده کردم الان پشیمونم ، نمیدونم دوباره استفاده کنم اوکیه یا اگه دوباره شروع کنم مثل اولین بار یهو ریزش شدید نگیرم 😑

آهان پس قرص تو سه ماه دوم جواب داده ، منم ماینو رو نزدیک به سه ماه داشتم مصرف میکردم دیدم جواب نداده ...

مشکل تمام داروها همینه که برای هر کس نتیجه متفاوت داره ولی توی اینکه روند درمان همشون استمرار و حوصله می‌خواد مشترک هستند

به نظرم از پزشک دیگه ای هم مشورت بگیرید ، 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید 

منم موقع استفاده شوره گرفتم ، شما بعد از چند وقت که قطع کردی ریزشت بیشتر شد ؟ الان دیگه استفاده نمیک ...

من مشکلات زیادی داشتم علاوه ب استفاده ماینوکسیدل، استرس زیاد داشتم بیماری خواهرم و دیگه اواخربیماریش اصلا موهام رو شونه نمیکردم. الان ک داغونن و پرموخوره. قطره رو کامل استفاده نکردم بعد دوماه ریزشم هم چنان ادامه داشت و الان حدود ی سال ونیم میگذره ک استفاده نکردم و هنوز درگیری دارم با شوره.

باید ازمایش کامل هورمونی و ویتامین بدم، شاید چیری از بدن کم باشه و ابنجوری نشون بده، متاسفانه دکتر پوست بهمه ماینو میده بدون ازمایش. درصورتی ک برای ریزش مو هم تیم پزشکی باید بررسی کنه علت رو ک هورمونی هست استرس هست دلیلیش چیه ولی دگترها براسون مهم تیست.

الان دارم رزماری و میخک امتحان مبکنم نمیدونم اثر داره یانه. پودرشون کردم میربزم داخل ابجوش و اب پیازم میگیرم می زنم ب موهام ببینم اثر داره یانه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چی کار کردی عزیزم اثر داشت ؟

برای شوره؟ شامپو سیر و سرشور استفاده کردم خوب شد.

ریزش مو هنوز موندم چکار کنم یه مدت رزماری و زنجبیل قهوه دارچین  میخک پودر کردم با اب پیاز با تخم مرغ میزدم موهام بعد میرفتم حموم بهتر شدن از نظر رشدی ولی خب ریزش رو قطع نکرد.