2789
عنوان

نفرین مادر

109 بازدید | 10 پست

در صورتی که ناسزا نگفته باشی بهش و بی احترامی لفظی نکرده باشی ولی کاری و انجام داده باشی که خودت دوست داشتی انجام بدی و کار اصلا بدی نبوده ولی باب میل اون نبوده میگیره؟

کلا دعای مادر نمیگیره بخاطر شیری ک داده و بخاطر اینکه از ته دل نیست هیچوقت

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی کار بدی نبوده حرف بدی هم نزدی بحث هم نکردی  دیگه چه نفرینی؟اگه اینجوریه که هر کدوم تکون بخوریم مادرمون خوشش نیاد باید نفرینمون کنه!!°°

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

حق داری ولی بزار پای مشکلات روحی که هر آدمی از بچگی یه جوری درگیرشه حالا اون مادر شده ولی یه سری مشکلات روحی روانی داره که نتونسته حل کنه و متاسفانه یه کمش رو با خالی کردن روی شما میخواد کم کنه شما صبوری کن 

وقتی کار بدی نبوده حرف بدی هم نزدی بحث هم نکردی  دیگه چه نفرینی؟اگه اینجوریه که هر کدوم تکون بخ ...

بحث اینجاس هر وقت بحثمون میشه چون من تن صدام کلا حالت عادی بالاست میگه داری داد میزنی من هیج ناسزایی تو دعوا نمیگم شروع میکنه نفرین کردن 

صبح من میخواستم برم حمام چون چند روز نمیتونستم برم و کلا بیرون بودم و تازه خوب شدم میگفت نرو ولی من رو بو حساسم و رفتم شروع کرد نفرین کردن

دعای مادر در حق فرزنش خیلی میگیره  

اما نفرینش نه نمیگیره چون هیچوقت ته دل خودش راضی نیست  خاری به پات بره خدایی نکرده قلبش به درد میاد ولی شاید اصلا به روی خودشم نیاره 

صدتا بدو بیراهم ممکنه بهت بگه ولی هیچوقت بد تورو نمیخواد 

بحث اینجاس هر وقت بحثمون میشه چون من تن صدام کلا حالت عادی بالاست میگه داری داد میزنی من هیج ناسزایی ...

اصلا ناراحت نباش نفرین ایشون حقیقتا بادهواست دیگه دوش گرفتن اونم این روزا که هوا داره گرم میشه رفتار یه ادم نرماله که به خودش و بقیه احترام میذاره 

ولی شمام یکم اروم تر صحبت کن دوست من تن صدای بالا باعث میشه حرف حقت شنیده نشه

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............