2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من می‌خوام از نینی یار درخواست لغو عضویت کنم ولی نمی‌دونم چطوری درخواست کنم یا مثلاً لینک کاربری خودمو هم نمی‌دونم چون خودم عضو‌نشدم ویکی از دوستان منو‌عصوکرده 

الان میخواین تعلیق بشید؟

راستش کلا می‌خوام لغو عضویت بشم و برای همیشه از سایت برم. وقبلش می‌خوام تاپیکایی که زدم کلا حذف بشن میترسم برن توگوگل. زهر ترک‌شدم به خدا 😖😰

راستش کلا می‌خوام لغو عضویت بشم و برای همیشه از سایت برم. وقبلش می‌خوام تاپیکایی که زدم کلا حذف بشن ...

تاپیکای ایشونو بخونید

@niniyar_1  

فقط روزهای زوج یه تاپیک حذف میشه و لینکشو باید تو خصوصی براشون بفرستید

فقط تاپیکای شخصی و خانوادگی حذف میشه

روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه 

ساعت کاری و غیره داخل تاپیکاشون هست

@_mahyar ❌آقاهستم❌

مسدود شدن کاربری در این صورت هم تاپیکاتون قابل مشاهده میمونه و هم کاربری شما.... فقط یک سری دسترسی ...

ببخشید  بازم سر در نیاوردم. حالا تعلیق رو متوجه شدم ولی درمورد نینی یار وایمکس چیزی متوجه نشدم میشه واضحتر توضیح بدین دعاگوتون میشم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببخشید  بازم سر در نیاوردم. حالا تعلیق رو متوجه شدم ولی درمورد نینی یار وایمکس چیزی متوجه نشدم ...

ببینید برای حذف تاپیک هاتون باید روزهای شنبه دوشنبه یا چهارشنبه روز کاری نه تعطیل.... لینک تاپیک مورد نظرتون که میخواین حذف بشه رو بزارید داخل پیام خصوصی نی نی یار و بفرستید براشون تا حذف بشه و فقط یک تاپیک بیشتر حذف نمیکنن و اونم باید راجب مسائل شخصی و خانوادگی باشه تا حذف بشه و بعدم الان مثلا میخواین تعلیق کنید ... در صورت تعلیق یا همون مسدود شدن کاربری تاپیکاتون برای همه اینجا قابل مشاهده خواهد بود و همینطور کاربریتون و فقط یک سری محدودیت براتون ایجاد میشه

@_mahyar ❌آقاهستم❌

ببینید برای حذف تاپیک هاتون باید روزهای شنبه دوشنبه یا چهارشنبه روز کاری نه تعطیل.... لینک تاپیک مور ...

بسیار ممنون گلم دستتون درد نکنه خیلی قشنگ توضیح دادین متوجه شدم  🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂