2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی هوله🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غلط کرد فوقش پیاده میشدی مرتیکه هیز

لعنت به من که دیرم شده بود.صبحانه هم نخورده بودم حال داشته باشم پیاده برم

کاش پیاده میشدم انقد الان حالم بد نبود😭احساس میکنم نجس شدم😭😭

لایک نکنید.ممنون❤️

حتما هواسش نبوده...الان ک ماشین دارم ولی بخدا قبلا یه خانم کنارم مینشست انقدرررر به خودم سختی میدادم و جمع میکردم خودمو که طرف راحت بشینه...فکر کن خواهر مادر خودت کنار یکی دیگه نشستن دوست ذاری چجوری باهاشون رفتار بشه...

لعنت به من که دیرم شده بود.صبحانه هم نخورده بودم حال داشته باشم پیاده برم کاش پیاده میشدم انقد الان ...

منم ی پیرمرد اشغال چند سال پیش تو نمایشگاه خودشو مالید بهم هنوز یادم نرفته کاش میزدم تو گوشش انقد نمیسوختم  

🕊✌🏻
حتما هواسش نبوده...الان ک ماشین دارم ولی بخدا قبلا یه خانم کنارم مینشست انقدرررر به خودم سختی میدادم ...

گو.ه خورده حواسش نبود.داشت حال می‌کرد بردار من

زنش کنارشه معلومه یه جوون باشه کنارش بچسبه بهش چه حالی میکنه

لایک نکنید.ممنون❤️
منم ی پیرمرد اشغال چند سال پیش تو نمایشگاه خودشو مالید بهم هنوز یادم نرفته کاش میزدم تو گوشش ان ...

کآش هممون بتونیم جلوی این پیرمردای اینطوری با جرعت برخورد کنیم

لایک نکنید.ممنون❤️
من اینجور وقتا پیاده میشم راحت😣

لعنت بهم که زود رسیدند به این حال بدم ترجیح دادم

میخوام گوشت یه سمت بدنمون بکنم بندازم دور😭😭

لایک نکنید.ممنون❤️
گو.ه خورده حواسش نبود.داشت حال می‌کرد بردار من زنش کنارشه معلومه یه جوون باشه کنارش بچسبه بهش چه حا ...

ولش کن تموم شده رفته... فقط یه راهکار بهت میدم خیلیییی جواب میده اصلا هم خجالت نکش تو هر جایییی که بودی یهو صداتو ببر بالا بگو مثلا: آقا فاصله بگیر داری اذیتم میکنی با طرز نشستنت...بلد و محکم... طرف قطعا خودشو جمع مبکنه اما اگر چیزی نگی میگه جای دخترمه بزار راحت باشم یا هم به قول شما حال کنه

ولش کن تموم شده رفته... فقط یه راهکار بهت میدم خیلیییی جواب میده اصلا هم خجالت نکش تو هر جایییی که ب ...

شیرمادرت حلالت 

آره دیگه نمیخوام این حال بدمو دوباره تجربه کنم حتما برخورد میکنم

ولی تا عمر دارم فراموش نمیکنم

لایک نکنید.ممنون❤️
لعنت بهم که زود رسیدند به این حال بدم ترجیح دادم میخوام گوشت یه سمت بدنمون بکنم بندازم دور😭😭

اشکال نداره تجربه میشه برا دفعه بعد زود پیاده شو

متاسفانه زیاد پیش میاد طرف خودشو میچسبونه به ادم.باید زود پیاده شی

💔دل نشکنیم💔