2777
2789
عنوان

اونایی ک ivf کردید

122 بازدید | 19 پست

چند وقت بعدش باید برید آزمایش؟ 

شده علائم داشته باشید ولی منفی شده باشه

جاریم دو هفتس ivf کرده خیلی همه استرس داریم

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

دو هفته فکنم بی بی چک باید بزنه دیگه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائمشو داره میشه منفی بشه؟ استراحت مطلق بوده

نباید استراحت مطلق باشه در حد کارای خونه و روزمره باید انجام بده.گرفتن یا نگرفتنش هیچ ربطی به استراحت نداره.

به علائم توجه نکنه تو همین سایت روزی صد نفر توهم علائم میزنن.

والا منکه حامله شدم هیچ علامتی نبود حتی سه روز مونده به پریود درد پریود داشتم.

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
جدیدا دور و برم هر کی ای وی اف کرده نشده😔مخصوصا اگ مشکلشون ضعف اسپرم بوده باشه

با یبار شاید نشه

جدیدا دور و برم هر کی ای وی اف کرده نشده😔مخصوصا اگ مشکلشون ضعف اسپرم بوده باشه

بخدا اینقد دو هفتس استرس کشیدیم اگه نشه  طلاق میگیرن بار آخریه ک اقدام کردن😔 نپرسیدم تا حالا مشکلشون چیه

بخدا اینقد دو هفتس استرس کشیدیم اگه نشه  طلاق میگیرن بار آخریه ک اقدام کردن😔 نپرسیدم تا حالا م ...

وااای خدای من..چقد تلخ.انشالله صلاح خدا بر شدن باشه،یعنی چندمین باره ک ای وی اف کرده؟

انشالله دامن تمام اسیران مراکز ناباروری سبز بشه،خیلی طفلکن

چه عشقی دارن به بچه ?چرا من حسی ندارم ?

وااای خدای من..چقد تلخ.انشالله صلاح خدا بر شدن باشه،یعنی چندمین باره ک ای وی اف کرده؟

نمیدونم ولی ۱۵ ساله حتمن خیلی تلاش کردن