2777
2789

ب تایپکای سابقم سربزن

من نرسیدم ب مهریه..اونیم ک داد رو دیه حساب کردم 

۱۰۰تومن 

از مرد میلیادر

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا عجب

فضا و جو دادگاه و قانون چیزی ک نیست وکیلا میگن چیزی نیست ک تو نت و مجازی صحبتشو میکنیم

بسیار بسیار بسیار مزخرفه.

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

قناعت کردن باعث شده همسرم خرج کردن برای من رو فراموش کنه و نه هدیه ای میخره نه هزینه باشگاه و کلاس میده

پول هم بهم نمیده ،میگه هرچی لازم داری خودم میخرم

چه راهکاری دارید برای اینکه بتونم تغییرش بدم

ب تایپکای سابقم سربزن من نرسیدم ب مهریه..اونیم ک داد رو دیه حساب کردم  ۱۰۰تومن  ا ...

یعنی واقعا امروزه کسی نمیتونه مهریه بگیره؟  یعنی چی خب  مال اموالشو بالا بکش

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦

ای بابا پس همشون چرته این جوری که میگی.

دیدی فاز افتاده بین ملت ک ی عده مهریه گیرن و بخاطر،مهریه ازدواج کردن

اینا رو هرکی میخونه میبینه میشنوه 

فک میکنه کار هرکسیه 

ن درواقع اون بدبخت مردام افتادن گیر کسی ک شغلش همینه

ن ماهایی ک بخاطر کباب شدن میریم داادخاست

مثلا خیاطیو کسی بلده ک خیاطه اونم همونطور شعلشونه کارماها نیس

قناعت کردن باعث شده همسرم خرج کردن برای من رو فراموش کنه و نه هدیه ای میخره نه هزینه باشگاه و کلاس م ...

هر روز تهدید به طلاقش کن

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦

ب نظرت یهو قبول نمیکنه؟؟ اخه مردا ردی هستن اکثرا.

دیگه باید کمی سرد شی بی حوصله شی  

بگی واسه چیمی  میتونستم با یه مرد دیگه ازدواچ کنم