2777
2789
عنوان

دوفاستون

848 بازدید | 36 پست

جمعه شبتون بخیر ...

میخاستم بپرسم کسی بوده که دکتر واسش دوفاستون تجویز کرده و بعدش باردار شده باشه ؟ اصلا تاثیری توی بارداری داره ؟ یا فقط واسه تنظیم قاعدگی هستش ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی قرص استروژن برا چی مصرف می کردی؟از چه روزی و روزی چند تا خوردی استروژن؟ 

من پلی کیستیک داشتم دکتر واسه بیست شب بهم استروژن داد گفت از ۱۵روز مصرف استروژن واسه ۱۰شب دوفاستون بخورم دوماه که خوردم مشکلم حل شد کامل باردارشدم 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
قرص دوفاستون واسه آمادگی رحم برای بارداری و تنظیم پریود استفاده میشه من شدیدا پریودای نامنظم داشتم&n ...

بله منم دوماه پریود نشدم و بعدش با سه تا آمپول شدم بلخره ، بعد دکترمو عوض کردم واسم دوفاستون تجویز کرد و عکس رنگی ، ولی خیلی میترسم انجامش بدم 😔

بله منم دوماه پریود نشدم و بعدش با سه تا آمپول شدم بلخره ، بعد دکترمو عوض کردم واسم دوفاستون تجویز ک ...

دکتر خیلی مهمه من میرفتم پیش دکترای مختلف همشون ببخشید چرت وپرت فقط می گفتن ولی این دکتر خیلی قبول دارم پیش اونا فقط وقتم گذشت و کلی هزینه الکی دادم

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
دکتر خیلی مهمه من میرفتم پیش دکترای مختلف همشون ببخشید چرت وپرت فقط می گفتن ولی این دکتر خیلی قبول د ...

بله واقعا همینطوره ،منم چنتا دکتر عوض کردم توی این مدت ولی خداروشکر این اخری رو از برخورد خودش و کادرش خیلی راضی بودم ، از نظر کار هم خیلی زیاد تعریفشو میکنن ،امیدوارم با این دکتر به نتیجه برسم

هرشب میخوردم استروژن چون پریود نمی شدم رفتم دکتر گفت ازهمین امشب بخور

مرسی عزیزم .منم مشکل قاعدگی نامنظم دارم.اسم قرصتون استروژن بود و چند میلی بود؟ببخشید زیاد می پرسم.خدا نی نی تو صحیح و سالم بغلت بذاره

من پلی کیستیک داشتم دکتر واسه بیست شب بهم استروژن داد گفت از ۱۵روز مصرف استروژن واسه ۱۰شب دوفاستون ب ...

ببخشید عزیزم نشونه های پلی کیستیک چی هستش ؟