2777
2789
عنوان

دخترکوچولوم......‌‌💔💔💔💔😭😭

425 بازدید | 16 پست

دخترم حدود ۸ سالشه یه مشکلی داره جیگرم خون کرده اگه مادر داری اگه مادری میدونی من چی میگم چقدر سخته ببینی بچت داره جلوت آب میشه😭😭😭

دعای دسته جمعی گیراست 

میشه به نیت اینکه " بیماری و مشکل مورد نظر دخترم حل بشه"

نفری ۱۴ تا به نیت ۱۴ معصوم

🌿🎀 أمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ 🎀🌿

به نیت دخترم که اسمش فاطمه اس بخونین و فوت کنین؟ لطفا نیتمو کامل بگین یه دتیا ممنونتون از محبتتون خدا خودش براتون بسازه. بخدا هر چی دلشکسته اس تو نی نی سایته دعای دلشکسته ها گیراست خدا گفته خدا دروغ نمیگه😭حدیث داریم ❤«امام موسی‌كاظم(علیه‌السلام)»:❤هر کس برادر دینی خود را غیاباً دعا کند از عرش (خدای باعظمت) به او ندا می‌رسد: صد هزار برابر (آنچه برای برادر خود خواستی) به تو عطا گردید(وسائل، ج ٤، ص ١١٤٨)اگه میخونین حتما لایک کنین تا دعاتون کنم من🤲🤲الهی که زندگیاتون بیفته رو دور شانس و چرخ زندگیتون به خوشانسی بچرخه و دست به خاک بزنین طلا بشه و هر حاجتی دارین بگیرین

شوهرم کارگره مشکل جسمی و اعصاب داره میشه برای سلامتیش دعا کنید ممنون

خواهر گلم مشکل دخترتو بگو شاید بهتر بتونیم کمکت کنیم دعا جای خود داره

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی هی دلم پره دخترمنم یک مشکل جزئی داره شوهرم پول نمیده ببرمش دکتر هردفعه نگاش میکنم جیگرم میسوزه 

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

انشاالله زودتر حالش خوب میشه مطمعن باش❤️❤️

دختر‌منم‌دوستش چیزای ترسناک‌واسش تعریف کرده دخترم‌۱ماهخ ریزش مو‌گرفته.موهاش مثل راپونزل بود بچم الان شده مثل دم موش.دارم‌نابود میشم.هرچی بردم‌دکتر اثر نداشت تازه فهمیدم که داستان جی بوده.رفتم‌مدرسه مدیرش گفت نیاز نیست‌ببریش مشاور خودم‌حلش میکنم.دیروز دوتا امتحان داشتن‌مدیرش گفت نیاز نیست بهش فشار بیاری نمیزارم یکیشو بگیرن.دعا کنید حالش خوب بشه