2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد ۱۶۰ وزن ۶۰_۶۲ تو پره

این دیگه چاق مخسوب میشه یه جورایی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببخشید خونه ای که باصلح نامه بخوره به نام شخصی بعدم قع فروش صاحب قبلی بگه خونه مال تو زمینش مال منه بایدپول بدی آیا حرفش سندیت داره؟ 

❤️❤️

ببخشید خونه ای که باصلح نامه بخوره به نام شخصی بعدم قع فروش صاحب قبلی بگه خونه مال تو زمینش مال منه ...

صلح عمری بوده؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

توصلح نامه ذکرشده عرصه وعیان. وکلیه امکانات وهمه چیزش ازید...... خارج به ید متصالح درآمده شرعا وقانو ...

آره دیگه منتقل شده بهش

حس می کنم یکم زیادی درشته ولی مثلا برای قد ۱۶۷ ۱۶۸ وزن ۶۰ توپر تره

نه عزیزم قد ۱۶۸ وزن ایده آلش ۶۳ هستشااا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه طرف اهل ورزش باشه کاملا تناسب داره اندام چون وزن متناسب و ایده الش ۵۵ و اون ۵ ک بدن از حالت لاغری در میاره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی میتونه پول زمین راازش بگیره؟ 

ملک خودشه دیگه صلح بلاعوض مگه نبوده؟