2777
2789
مچکرم.تو بازار چشمم به توت فرنگی خورد گرفتم تو راه نشسته خوردم اینطوری شدم.🤦

خواهش میکنم

وای😬

حالا من خداروشکر به خوردنی ها حساس نیستم

ولی مثلا صبح که بیدار میشم خارش بینی و.... 🤦🏻‍♀️ تا یکی دوساعت بعد اوکی میشم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خداقوت بزرگوار.والا من اسهال و استفراغ و بدن درد اینا ندارم سرفه دارم و ترشح پشت حلق و گاهی خلط.یه ...

گفتم اسهال و استفراغ و تب و بیحالیش برای بچه هاست،،،،بزرگترها فقط گلوشون بیشتر درگیر میشه،،من هنوز خوب نشدم واقعا افتضاحه و امروزم کلا شیفتم

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله شفا پیدا کنین.علایمتون چیه؟

تب و لرز شدید جوری که با تو دو پتو کلفت هم میلرزیدم .بدن درد سدید و سوزش گلو از ترسم اب دهن قورت نمیدادم .دقیفا این خانوم درست گفتن درمانگاه رفتم بچه ها با اسحال و استفراغ شدید اونده بودن

خواهش میکنم وای😬 حالا من خداروشکر به خوردنی ها حساس نیستم ولی مثلا صبح که بیدار میشم خارش بینی و ...

نه اخه هفته قبلشم توت فرنگی خوردم طوری نشد فکنم سم زده بود نشسته خوردم اینطوری شد

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
الان خطرناکه این ویروس؟قرصاشو ک اینترنت میزنم واسه کرونا واینا نیست

متخصص عفونی که بحث میکرد میگفتش از خونواده امیکرونه باعث مرگ نمیشه ولی خب کسی که مبتلا میشه تا دو هفته درگیره باهاش

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 
گفتم اسهال و استفراغ و تب و بیحالیش برای بچه هاست،،،،بزرگترها فقط گلوشون بیشتر درگیر میشه،،من هنوز خ ...

ای بابا.سلامت باشین.خطرناک ک نیست هست؟

نمیدونید دورش چند روزه  تقریبا

دکترای بخش عفونی میگفتن دو هفته

من پرستارم و معمولا ما زودتر از بقیه مردم مبتلا میشیم ،،علائمش گلودرده،بعدش تبدیل میشه به سرفه و خلط ...

وای من گلو دیروز درد گرفت.بعد یهویی شد ابریزش عفونی.اصلا ابریزم عادی نیست همش مخاط خلطی🤢🤢🤢

گوشامم میخاره.

میترسمم دارو بخورم میگم نکنه باردار باشم

خدا رو شکر .امیدوارم منم دیگه نیاد به اون وضعیت سراغم چون خیلی بد بود برای منی هم که دو تا بجه دارم ...

من خودم معلم و درس دارم.امروز و دیروز خونه افتادم یچهام بدون من امتحان میدن.مدیر میره سر امتحان بچها نمیتونن تکون بخورن هعی زنگ میزنن میگ مدیر اصن راهنمایی نمیکنه😂

وای من گلو دیروز درد گرفت.بعد یهویی شد ابریزش عفونی.اصلا ابریزم عادی نیست همش مخاط خلطی🤢🤢🤢 گوشام ...

سرخود دارو نخور اگه باردار باشی خطرناکه برای جنین،،،من الان میگم خفه شدم از بس گلوم خلط داره