مچکرم.تو بازار چشمم به توت فرنگی خورد گرفتم تو راه نشسته خوردم اینطوری شدم.🤦
خواهش میکنم
وای😬
حالا من خداروشکر به خوردنی ها حساس نیستم
ولی مثلا صبح که بیدار میشم خارش بینی و.... 🤦🏻♀️ تا یکی دوساعت بعد اوکی میشم
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تب و لرز شدید جوری که با تو دو پتو کلفت هم میلرزیدم .بدن درد سدید و سوزش گلو از ترسم اب دهن قورت نمیدادم .دقیفا این خانوم درست گفتن درمانگاه رفتم بچه ها با اسحال و استفراغ شدید اونده بودن
خدا رو شکر .امیدوارم منم دیگه نیاد به اون وضعیت سراغم چون خیلی بد بود برای منی هم که دو تا بجه دارم ...
من خودم معلم و درس دارم.امروز و دیروز خونه افتادم یچهام بدون من امتحان میدن.مدیر میره سر امتحان بچها نمیتونن تکون بخورن هعی زنگ میزنن میگ مدیر اصن راهنمایی نمیکنه😂