2777
2789
عنوان

بایکی ازپسرای فامیل دوست بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 44 پست
۳۲ سالشه وضع مالی خوبی داره خونوادم بخاطر شرایط خونوادش قبول نکردن داداش معتاد داره مامان باباش دایم ...

آهان بیخیال من معتقدم خانواده ها واقعا راهنمای خوبی ان به حرفشون گوش کن درسته با خانواده اش نبوده ولی تو ازدواج همونقدر که خود پسر مهمه خانواده اش هم مهمه 

اینا همونایی هستن که قبل ازدواج خود زنی میکنن تا دختره رو بدست بیارن بعد ازدواج که دیگه خیالشون راحت ...

گفتم بهش  بابام راست میگ۵ت تو بعد ازدواج  ی ادم دیگه میشدی مثل الا ک دیدی من دیگه برات نفعی ندارم ذات اصلیتو نشون دادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا واقعا وسایلاشو بذارم دم خونش؟ یا بدم ب دوستش بهش بده؟

اصلااااااااا هیچ کاری نکن

خیلی اذیتت میکنن بزار ی جایی ک چشمت نخوره بهشون

دارم میگم  اصلاااااا تحریکش نکن ریسکه

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

ببین یکاری کن توی پیامک یا پیام رسان ایرانی تهدیدت کنه، اون وقت برگ برنده دست توعه!

بهش بگو میرم بخاطر ایجاد مزاحمت و تهدید ازت شکایت میکنم، هر اتفاقی هم برام بیفته اولین مضنونش تویی

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
آره  چون خیلی راحت میشه پیگیری کرد، مخصوصا روبیکا

تا یکسال ارزش داره و میتونی باهاش شکایت کنی 

تاپیک کناری بودی😂؟💓

آره البته اینو خودم میدونستم درباره تلگرام ازشون پرسیدم که گویا نمیشه با اون خیلی راحت پیگیری کرد 

آره البته اینو خودم میدونستم درباره تلگرام ازشون پرسیدم که گویا نمیشه با اون خیلی راحت پیگیری کرد&nb ...

سندومدرک باشه میشه پیگیری کرد تو هر برنامه ای 

مثلا طرف با خژ خودش تهدید کرده راحت میگیرنش

اما باخط ناشناس بیاد تهدید کنه این سخت تر میشه احتمال پیدا شدنشم هست 

مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم ♥️

خودتو اذیت نکن، فقط میخواد اذیتت کنه، از خودت ضعف نشون نده، تاکسی خالی بوق زیاد میزنه، سگی هم که زیاد پارس میکنه نمیگیره.

موفق باشی 🌷🌷🌷