2777
2789
عنوان

بدم اومد

116 بازدید | 8 پست

از اون خانومه ک مثلا اومد نصیحت کنه بدم اومد هر جا ببینمش جوابشو نمیدم اخرش انقدر چش تنگه میگ ایشالا زندگیت بپاچه(پیرو تاپیک پیام یهویی)

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

منم نفرت دیدا کردم ازش 

استارتر گناهی نداشت هر کدوممون جا استارتر بودیم قطعا واکنش نشون میدادیم 

از حسادتش در جا نوشت بهتره از این پیاما ندی 

خب ماها که میدیم چی میشه ؟غیر از اینکه عشقمونو زنده نگه میداریم 

کی انقدر تنگ نظر و حسود شدیم اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت استارتره یا اون خانم.من خوندم اون‌خانم دو تا کامنت عادی گذاشت.ولی استارتر شروع کرد توهین.انقد کولی بازی در اورد و توهین کرد جوابشم شنید.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

منم نفرت دیدا کردم ازش  استارتر گناهی نداشت هر کدوممون جا استارتر بودیم قطعا واکنش نشون میدادی ...

نگفت نده گفت زیادی نده.و دومین پیامش این بود به حرفم‌میرسی.همه حتی روانشناسا میگن تو محبت نباید افراط کرد .در جواب میام دومش استارتر کلی توهین کرد

نگفت نده گفت زیادی نده.و دومین پیامش این بود به حرفم‌میرسی.همه حتی روانشناسا میگن تو محبت نباید افرا ...

ما که از افراط محبت ضرر ندیدیم کلا جماعتی شدیم که فکر میکنیم باید بی محل کنیم طرفمونو اینطور بیشتر جذبمون میشن در حالیکه کاملا اشتباهه

ما که از افراط محبت ضرر ندیدیم کلا جماعتی شدیم که فکر میکنیم باید بی محل کنیم طرفمونو اینطور بیشتر ج ...

چرا همیشه وقتی یه نکته روانشناسی میگن فقط خودتو در نظر میگیری نه تنها به همسر.بزرگای دینم گفتن اندازه نگه دار که انداره نکوست.از همین کامنتتون مشخصه چقدر تو محبت زیاده روی میکنید.دیگه ریپلای نکنید لطفا.چون فقط حرف میرنید یکم اینه جلوتون بگیرید.خود شما استارتر پر از خشم و قضاوتید.انقد جوش اوردن ندارشت اگر واقعی بود تاپیکش .یه خلائی هست.وقتی انقد در مقابل یه چیز بدیهی گارد میگیرید.همه دیدن کی اول توهین کرد بعد ادعا دادن زیاد محبت میکنیم زیادتون اینه؟

چرا همیشه وقتی یه نکته روانشناسی میگن فقط خودتو در نظر میگیری نه تنها به همسر.بزرگای دینم گفتن انداز ...

هیچ خلایی وجود نداره به مردت باید محبت کنی اندازه ظرفیتش ظرفیت همسرای ما انقدر هست ک بی نهایت خوبی کتیم بهشون 

دیگ یکی شوهرش ظرفیت نداره و خودش کلی مشکلات داره میاد نفرین میکنه بجز چندش بودن و بد ذاتی  چیو میرسونه🙂

اون خانم باید راحت میگذشت از اون پست نباید نظر اون طوری میداد پنج ساله شوهرمو میشناسم هر بار بهش محبت زیاد کردم عشق بیشتری ازش گرفتم چرا باید اینا رو از خودمون دریغ کنیم؟ تا وقتی نفهمیدین ک زندگی همه مث هم نی نباید یه نسخه داد

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم