2777
2789

۲۰ سالمه یه همراه میخوام کرج زندگی میکنم تا تهران رفتن تنها برام سخته 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

با توکل ب خدا و دعای مادر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه آرزوم بود نماشگاه کتاب تهران رو برم

از وقتی ۱۴ ساله بودم آرزوم بود

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

عزیزم منم میخوام برم، ولی اگه امیدواری ماشین داشته باشم که بیام دنبالت اینطور نیست. اگه خودت با مترو و ماشین میای بریم باهم

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

با مامانت

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اینجا اقایون با کاربری خانم در کمین اند گول نخوری

فعلا که از آقایون هم خبری نیست 😂

ولی اکه یه دوست داشتم خوب بود 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

با مترو برو چندتا خط عوض کنی رسیدی من خیلی رفتم ترسم نداره فقط پولتو مواظب باش 

اسم مترو میاد تنم میلرزه 

عزیزم منم میخوام برم، ولی اگه امیدواری ماشین داشته باشم که بیام دنبالت اینطور نیست. اگه خودت با مترو ...

من دنبال یکی بودم مترو رو بهم یاد بده 

همیشه آرزوم بود نماشگاه کتاب تهران رو برم از وقتی ۱۴ ساله بودم آرزوم بود

خب چرا نمیری