2777
2789
عنوان

جوش صورت

74 بازدید | 14 پست

دوستان من مدتیه روی کل صورتم جوش میزنم همه ازمایشاتم دادم هیچ مشکلی ندارم

بیشتر بخاطر استرسمه:/ بعدم ور میرم باهاشون صورتم بد تر شده

میشه راه حل پیشنهاد بدین چی استفاده کنم؟

ماسک طبیعی ،کرم،ژل 

هر چی بلدینننن🥺

کرم آبرسان مارک نو آکنه شوینده پوست حساس برند دیپ سنس 

این دو تا از داروخونه بخر ، پایین ۳۰۰ تومن میشه. 

واسه من جواب داد. 

قبلش هم حتما تست کن بهش حساسیت نداشته باشی 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سِرُم هست ‌..بیا آکوا فک کنم اسمشه ‌..)عکس پرتقال روشه)😐😂😁خودم صورتم زیاد جوش میزد گرفتم تاثیر داشته..خیلی کم شده..دیگه یکی دوتا مونده..فک کنم خوب باشه امتحان کن

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
ممنون عزیزم پوستتون چربه یا خشک؟ برا من مختلطه

من پوستم چربه اگه پوستتون مختلط هست حتما روتین مخصوص این نوع پوست رو بخرید با خریدن یه مرطوب کننده و شوینده مخصوص پوستتون شروع کنید 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
یه سِرُم هست ‌..بیا آکوا فک کنم اسمشه ‌..)عکس پرتقال روشه)😐😂😁خودم صورتم زیاد جوش میزد گرفتم تاثیر ...

اره منم شنیدم اسمشو بیو آکوا😂من راجب ژل ضد جوش سینره هم زیاد شنیدم کسی استفاده کرده ازش؟راضی بودی

مرطوب کننده ژوت گرفتم جدیدن شوینده هم اکتیویتی استفاده میکنم 

ژوت چندان برند جالبی نیست به نظرم 

اره منم شنیدم اسمشو بیو آکوا😂من راجب ژل ضد جوش سینره هم زیاد شنیدم کسی استفاده کرده ازش؟راضی بودی

من فقط همینو استفاده کردم راضی ام..ولی صورتتم‌ هرشب بشور دیگه(خودم ژل هیدرودرم‌ استفاده میکنم ) متناسب با پوست صورتت باید باشه..

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
با کلی تحقیق و پرس جو از بچای نی نی سایت خریدمش ❤️

خیلیا ازش راضین اما من بابای خودم واسه مراجع هاش هیچ وقت اینو توصیه نمیکنه میگه فرمولش خیلی اصولی نیست 

ممنون ک اطلاع دادی دیگ ترسیدم استفاده کنم ازش🥴😂

خواهش میکنم. 

مرطوب کنندگیش خوبه اما کارشو کامل انجام نمی‌ده 

من خودم وقتی استفاده میکردم برام جالب نبود. 

از برند نو آکنه و سینره راضی بودم. 

ولی تو حتما با اون داروساز داروخونه مشورت کن یا برو پیش پزشک هیچ وقت صورتتو سر خود درمان نکن