قصر_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 81 عنوان جوش صورت 74 بازدید | 14 پست دوستان من مدتیه روی کل صورتم جوش میزنم همه ازمایشاتم دادم هیچ مشکلی ندارمبیشتر بخاطر استرسمه:/ بعدم ور میرم باهاشون صورتم بد تر شدهمیشه راه حل پیشنهاد بدین چی استفاده کنم؟ماسک طبیعی ،کرم،ژل هر چی بلدینننن🥺 1403/02/26 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimakolsomianlolam عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 کرم آبرسان مارک نو آکنه شوینده پوست حساس برند دیپ سنس این دو تا از داروخونه بخر ، پایین ۳۰۰ تومن میشه. واسه من جواب داد. قبلش هم حتما تست کن بهش حساسیت نداشته باشی اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
قصر_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 81 اعتماد ب نفسمو خیلی اورده پایین زیادم نیستن ولی حساس شدم نسبت بهشون🥲💔
قصر_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 81 کرم آبرسان مارک نو آکنه شوینده پوست حساس برند دیپ سنس این دو تا از داروخونه بخر ، پایین ۳۰۰ ت ... ممنون عزیزم پوستتون چربه یا خشک؟برا من مختلطه
farrrrr عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1802 یه سِرُم هست ..بیا آکوا فک کنم اسمشه ..)عکس پرتقال روشه)😐😂😁خودم صورتم زیاد جوش میزد گرفتم تاثیر داشته..خیلی کم شده..دیگه یکی دوتا مونده..فک کنم خوب باشه امتحان کن لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
shimakolsomianlolam عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 ممنون عزیزم پوستتون چربه یا خشک؟ برا من مختلطه من پوستم چربه اگه پوستتون مختلط هست حتما روتین مخصوص این نوع پوست رو بخرید با خریدن یه مرطوب کننده و شوینده مخصوص پوستتون شروع کنید اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
قصر_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 81 فوم و آبرسان نو آکنه منم میزدم راضی بودم قیمتشم مناسبه حتما استفاده میکنم مرسی از راهنماییت
قصر_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 81 یه سِرُم هست ..بیا آکوا فک کنم اسمشه ..)عکس پرتقال روشه)😐😂😁خودم صورتم زیاد جوش میزد گرفتم تاثیر ... اره منم شنیدم اسمشو بیو آکوا😂من راجب ژل ضد جوش سینره هم زیاد شنیدم کسی استفاده کرده ازش؟راضی بودی
shimakolsomianlolam عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 مرطوب کننده ژوت گرفتم جدیدن شوینده هم اکتیویتی استفاده میکنم ژوت چندان برند جالبی نیست به نظرم اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
farrrrr عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1802 اره منم شنیدم اسمشو بیو آکوا😂من راجب ژل ضد جوش سینره هم زیاد شنیدم کسی استفاده کرده ازش؟راضی بودی من فقط همینو استفاده کردم راضی ام..ولی صورتتم هرشب بشور دیگه(خودم ژل هیدرودرم استفاده میکنم ) متناسب با پوست صورتت باید باشه.. لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
قصر_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 81 ژوت چندان برند جالبی نیست به نظرم با کلی تحقیق و پرس جو از بچای نی نی سایت خریدمش ❤️
shimakolsomianlolam عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 با کلی تحقیق و پرس جو از بچای نی نی سایت خریدمش ❤️ خیلیا ازش راضین اما من بابای خودم واسه مراجع هاش هیچ وقت اینو توصیه نمیکنه میگه فرمولش خیلی اصولی نیست اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
قصر_آبی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 81 خیلیا ازش راضین اما من بابای خودم واسه مراجع هاش هیچ وقت اینو توصیه نمیکنه میگه فرمولش خیلی اصولی نی ... ممنون ک اطلاع دادی دیگ ترسیدم استفاده کنم ازش🥴😂
shimakolsomianlolam عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 ممنون ک اطلاع دادی دیگ ترسیدم استفاده کنم ازش🥴😂 خواهش میکنم. مرطوب کنندگیش خوبه اما کارشو کامل انجام نمیده من خودم وقتی استفاده میکردم برام جالب نبود. از برند نو آکنه و سینره راضی بودم. ولی تو حتما با اون داروساز داروخونه مشورت کن یا برو پیش پزشک هیچ وقت صورتتو سر خود درمان نکن اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.