2777
2789

واقعا منتظری چی بشنوی؟

شما ها چرا هی بروزرسانی می‌کنید ؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بااین تایپیک موافقم🌹🌞منم منتظرم ببینم ایده هارو

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براش چای ببر بعد که خورد بگو شا. ش ریخته بودم مهرو محبتت زیاد شه  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

به نظرمن لباس زیباوتحریک کننده پوشیدن ،دامن کوتاه 🌸ونشستن روبه روش بافاصله ،یابووس فرستادن براش ازاونسرخونه،

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

مردی که بخاد خیانت کنه با شیطنت و عشوه ام پابند نمیشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

براش چای ببر بعد که خورد بگو شا. ش ریخته بودم مهرو محبتت زیاد شه    

وووای باورمیکنیدیکی اینکاروکرده بودخودش بهم گفت

پیرهناشو بپوش عطرملایم بزن یکمم ب موهات بزن طلا جواهراتو فقط برا مراسما ننداز تو خونه بنداز ارایش ملایم شوخ باش رفتارت دخترونه باشه یکم لوس و شیطون و بانمک لبخند بزن همیشه ماساژ یاد بگیر هر از گاهی بهش وقتی سرکاره پیامای عاشقونه بفرس تریف کن ازش زیاده یادم نیس کارای تکراری همیشگی 

شیطنت می کنم اما نه برای عشوه برای حرص دادن 😂 دیروز شوهرم با یه خانم که رابطه کاری دارن حرف می زد و درمورد یه کار ساختمان که حرفه شوهرم نیست حرف می زدن و شوهرم راهنمایی ش می کرد منم  چون حسودی می کردم بهش با صدای بلند می گفتم سلام آقای مشاور می شه به منم مشاوره بدید . اونم هی حرص میخورد 🤦😡و نگام می کرد که ساکت شم 😂😂

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم