2821
2789
عنوان

سیگار شوهرم

1201 بازدید | 28 پست

سلام خانوما

تو خانواده ما هرکی سیگار یا قلیون بکشه مساوی با لات ب تمام معنا.شوهرم سیگاریه روزی ۲ بار میکشه.تو اتاق پسرم ایوان هس سیگارشو میذاره بالای کمد بچم میره میاد ایوان میکشه.امروز دختر خاله هامو دعوت کرده بودم یادم رف سیگار بردارم .بچش اومد اتاق پسرم بازی کنه اینام اومدن و دیدم هی بالای کمد دید میزدن نا محسوس.خیلی ناراحت شدم دیدم دیدن. ولی ب روی خودم نزدم ب شوهرم میگم میگ ول کن دیگ دیدن ب درک چیکار کنیم آخه.درضمن شوهر یکیش هیئت میره با بابام .بابام دیده ک سیگار میکشده و خودشم ب شوهرم گفته قلیون میکشم.شوهر اون یکیشم قلیون می‌کشید مجرد بودنی الانو نمیدونم.میگم منظورم اینه ک میدونما شوهر اونام میکشه ولی اونا قائم میکنن ولی مال من رو شد خجالت کشیدم😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینکه اونا میکشن خب همه میدونن و حالا هم فهمیدن شوهر شمام اهلشه اتفاق خاصی نیوفتاده 

ولی این کار شوهرت که میاد اتاق بچش میکشه بوش ممکنه به بچت بخوره یا بچت ببینه درست نیست

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وارنیکلین بگیر بخوره ترک میکنه

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

اگه قرار باشه طبق سلیقه مردم زندگی کنیم که هر روز باید به یه سازی برقصیم. ولی کلا سیگار واسه سلامتی خوب نیست خصوصا بچه

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟