2777
2789
عنوان

خونه

90 بازدید | 11 پست

من ب شوهرم گیر دادم خونه بخریم خونه قولنامه ایه سنداش دارن میان ۵۰ متر ۷۰۰ تو تهران نمیخره میگ اونجا نه دوست دارم سر به تنش نباشه میخام خودم خونشو خام خام بمکم از کم خونی کشته بشه میخام برم جادو جمبل کنم بجز چشم چیزی به من نگه وااااای دارم از حرص میمیرممممممم

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
۵۰ متر ۷۰۰ تو تهران؟؟ واقعیه؟؟

نه امکان نداره اطراف تهرانم این قیمت نیس

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ک میبینی هست 

قرچک تهرانه اخه؟؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

خیلیا پول خونه رو میدن میرن مستاجری آخرم زندگیشون ازهم میپاشه یه نفر که راضیه بره حاشیه شهر صاحبخوته کنه شوهرشو هم مردش کنار نمیاد واقعا این مردا چشونه؟! روزی۵۰۰صلوات به عشق حضرت محمد بخون بلکه دل شوهرت باهات نرم بشه گوش کنه البته نظرمنوبخوای زیادم اصرار نکن چون خدانکرده اتفاق بدیبیفته جعل و یاهرچیزدیگه ممکنه تااخرعمر ازچشم تو ببینه