mrjaniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 135 عنوان رودربایستی 73 بازدید | 6 پست من با دوستام رفتم مسافرت بعد من پول یه وعده رو حساب کردم . بعد هیچکی به رو خودش نیاورد . الان به نظرتون تو گروه این طوری بگم خوبه ((بچه ها پول غذام ...... شد . قابلتون رو هم نداره )) یا نگم تا خودشون بگن؟ 1403/02/26 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17849 چرا حساب کردی؟من که روم نمیشه به روشون بیارم در عوض میتونستم همون جا دنگمو میذاشتم وسط بقیه هم مجبور بودن پیاده شن 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
mah85sam عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2060 نه اینجوری نگو من یهبار از یکی پول طلب داشتم بهش گفتم عزیزم فلان تومن پول اومده تو حسابم تو زدی؟قابلی نداشت البتهبعد خودش گفت نه نزدم کلی عم عذرخواهی کرد عصرش زد😂😂 حسمیکنممناگهبخوامبرمدنبالعلاقمبایدبرمبخوابم
mrjaniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 135 چرا حساب کردی؟ من که روم نمیشه در عوض همون جا دنگمو میذاشتم وسط بقیه هم مجبور بودن پیاده شن اخه قرار شد که یکی از خونه آماده کنه بعد پولشو دنگی تقسیم کنیم . بعد سر سفره گفتن من گفتم برم خونه حساب کنم دیگه ام هیچکس چیزی نگفت
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10160 نه اینجوری نگو من یهبار از یکی پول طلب داشتم بهش گفتم عزیزم فلان تومن پول اومده تو حسابم تو زدی؟قاب ... منم اینجوری گفتم خیلی جوابه 😁❤
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17849 اخه قرار شد که یکی از خونه آماده کنه بعد پولشو دنگی تقسیم کنیم . بعد سر سفره گفتن من گفتم برم ... خب پس اگه گفتن حساب کن بگو بنظرم 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم