2777
2789
عنوان

لک صورت

322 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی میدونه چه ماسک خونگی خوبه برای از بین بردن لک و کک مک؟ لطفا اگه نتیجه داده بگین اگه کرم یا شوینده ای هم که واقعا اثر گذاشته رو هم معرفی کنید مرسی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من پارسال لیزر خال انجام دادم یه ترمیم کننده میزدم گفتم حیفه حروم بشه 😂چند روز به جای جوش ها م که ...

لامصب کک و مک خیلی مقاومه به سختی کمرنگ میشع

لیزرم بکنی ممکنه برگرده اوناکه ارثی اند

از یکی کاربرا شنیدم نوره میزارع روی کک مکش البته مدت زمان کم 

نتیجه گرفتن؟

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
لامصب کک و مک خیلی مقاومه به سختی کمرنگ میشع لیزرم بکنی ممکنه برگرده اوناکه ارثی اند

گفت لک صورت 

منم چند ماه پیش اصلاح کردم صورتم جوش زد لکه های صورتی و قهوه‌ای رو پوستم موند این ترمیم کننده زدم رفت

اره میگفت کمرنگ میکنه

پوستم کنده نشه🤕

فعلا ک هرماه دارم میرم فیشیال 

بعدم شاید برم ترمیا

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

الان آرایش کک ومکی مد شده شما میخوای از بین ببریشون

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز