2777
2789
عنوان

کیکم خراب شددد

272 بازدید | 17 پست

داشتم کیک خامه کشی میکردم رنگ خوراکی اضافه کردم فقط یقطره ... شل شد اصلا رو کیک خوب کاور نمیشد چیکار کنممممممم تاحالا رنگ نزده بودم دیدم خامرو رنگی میکنن خیلی خوب میشه چنتا فیلم دیدم میگف رنگ خوراکیو بعد فرم اضافه کنین الان خامرو گزاشتم فیریز یذره خودشو بگیره راهکاری دارین بگییین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

احتمالا خامه رو خوب نزده بودی یکم بیشتر بزن زنگ مثل آب جوش میمونه حباب خامه رو میگیره

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نمیدونم شاید رنگش خیلی مایع و شل یا خراب بوده یا خامه رو نزاشتی کامل فرم بگیره چون باید جوری باشه که ظرف خامه رو برعکس کنی چیزی نریزه

منم قبلا اینکارو کردم یه ذره خامه شل شده بود ولی بار دوم خیلیییی همزن زدم

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

رنگ خوراکی رو اول با چند قاشق خامه مخلوط میکردی بعد به کل خامه اضافش میکردی این مستقیم اضافه کردن به کل خامه باعث شل شدنش میشه، بذار فریزر یخورده یخ بزنه بعد درار باز هم بزن خوب میشه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
مگ رنگ خوراکیت چیه؟؟چقد اضاف کردی؟؟دما خونه چطوره؟؟؟

رنگ خوراکی مارک خط زرد رنگه قرمزه ژلیه  ... فقط یقطره گفتم شاید شل بشه ولی با اون ی قطره شل شدددد... دما خوبه 

احتمالا خامه رو خوب نزده بودی یکم بیشتر بزن زنگ مثل آب جوش میمونه حباب خامه رو میگیره

من قبلن ک خامه کشی میکردم خوب میشد ولی واسه اولین بار زدم یهو شل شد نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم شاید رنگش خیلی مایع و شل یا خراب بوده یا خامه رو نزاشتی کامل فرم بگیره چون باید جوری باشه که ...

همینجوری بود ولی از حالت کدری در اومد براق. شد ولی وقتی ظرفو کج کردم نمیریخت تا اینکه بعد یدیقه شل شد

همینجوری بود ولی از حالت کدری در اومد براق. شد ولی وقتی ظرفو کج کردم نمیریخت تا اینکه بعد یدیقه شل ش ...

آها فهمیدم حتما باید زیرش یه کاسه بزرگ پر از یخ میزاشتی که از سرماش کم نشه تو دمای محیط یدفعه شل شده

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

آها فهمیدم حتما باید زیرش یه کاسه بزرگ پر از یخ میزاشتی که از سرماش کم نشه تو دمای محیط یدفعه شل شده

امد تو ذهنم ک اینکارو کنم ولی گفتم شاید جواب نده چون موقعی ک خود خامرو زده بودم کدر شده بود ولی وقتی رنگ اضافه کردم براق شد ولی نمیریخت تا اینکه رو کیک زدم شل شد الان چیکار کنم؟؟؟