2777
2789

من دوتا بچه پشت هم اوردم یه روزم کسی نیومد پیشم زجری کشیدم ک فقط خدا میدونه چ خانواده خودم چ همسرم بمیرن هم نمیرم سر قبرشون نابود شدم تنهایی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که دخترم ۷ سااشه و به اون معنا نیاز به نگهداری نداره

ولی من تو بچه داری که تنها بودم هیچ

مادرم هم‌مریض بود باید به اون هم میرسیدم

الزایمر داره مراقبت ۲۴ ساعته میخواد

مادر شوهرمم فوت شده بود

هیج کس رو نداشتم

اما همسرم کمکم بود ولی خوب تایم طولانی سرکار بود و من و بچه ام تنها

از اولین شب دنیا اومدنش تنها امدم خونمون و از شب اول شب بیداری هاش رو خودم تنهایی کشیدم

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند....

من مادر فوت خواهرا دور خودمم دوتا گوشام خیلی عذاب شدم شب بیداری گریه واکسن الان ۲ سالش ولی گاهی دلم میخاد ی ۲ ساعت نباشه بعد بیاد تا منم نفس بکشم بخدا خستم اوایل تا ۱۸ ماهگیش شبا میخوابید میرفتم تا ۴ اینا غذا فردا میپختم تا ۶ جمع جور لباس شستن و..  فردام ۱۰ بیدار بچه داری 

مادرشوهر منم همینجوریه اصلا حوصله بچه نداره.نمیتونیم زورکی ازشون بخوایم کمکمون کنن.همین ک یه مادر با سختی و کلی فشار روانی و مشکلات مالی و خانوادگی بچشو با سرانجام میرسونه عالیه حالا بیاد تازه بشینه نوه بزرگ کنه

[QUOTE=339102502]استارتر جان منم دست تنها هستم با دوقلو نوزاد[/QUOTEخیلی سخته مخصوصاوقتی راه میفتن همش باید دنبالشون باشی انقد لاغرشدم ازبس دنبال دخترم دویدم