2777
2789

زنگ بزن پست  پیگیر شو  

یا از کسی که خرید کردی بخواه پیگیر بشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه پست هست نگران نباش ، بسته منم همینجور شده حتما فردا به دستم میرسه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خواهر گلم میشه بیایی کانال ایتام تازه زدم نیاز به حمایت و دیده شدن دارم اکسسوری و ساعت دارم شاید به کارت نیاد ولی بودنت برای من خیلی خوشحال کنندس🧡🩷🤍

https://eitaa.com/anil_shoppx_x

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

منم یه بسته داشتم رهگیری زدم نوشته بود تحویل گیرنده شده ، زنگ زدم به مامور اداره پست گفت نه نگران نباش برات میارم 

احتمالا برای شما هم تا فردا بیارن

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

آهان ممنونم واقعا

خواهش میکنم

من به خاطر آنلاین شاپ هنری که دارم در طول سال زیاد بسته ارسال میکنم و سفارش میدم .. کلا هربار که مامور اداره پست بخواد برام بیاره قبلش بهم زنگ میزنه که بیایید دم در ، هرچند منم بسته ی این هفتم خیلی برام مهم بود باز ترسیدم و زودتر خودم زنگ زدم بهشون 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh