2777
2789
عنوان

دلتنگی....💔

89 بازدید | 15 پست

اگه دلتون برای کسی که دیگه نیست و نمیشه باشه و حتی بدترین کاردنیارو در حقتون کرده و حتی اگر خودشم بخواد دیگه نمیشه ...‌ ، دلتون تنگ بشه چیکار میکنید؟

چطوری خودتونو آروم میکنید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان تو همچین حالتی هستم ونتیجه ش شده تپش قلب استرس و..... 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
خودتو سرگرم کن درس بخون برو بیرون فیلم ببین اتاقو تمیز کن نقاشی کن داستان بنویس هرکاری بکن ک از فکر ...

همش همین کارهارو میکنم اما درنهایت حتی دراوج خستگی ناخودآگاه اشکم میریزه .....

منم.....

چند وقته نیست؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
حدودا دوماه اما دیگه نمیشه که باشه درهیچ صورت دیگه نمیشه....💔

منم حدود یه ماه میشه

خیلی سخته همش خیال پردازی میکنم

باورم نمیشه تموم شد و دیگه نیست💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز