مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
🤭پیش میاد دیگه.. شاید شما زیاد پیگیر این بلاگر ها نیستی و تو نشون هم تو محیط دانشگاه خیلی پیدا نمیشن.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
حواهش میکنم عزیزم ❤️ بدک نیستم 😅اگه امتحانا و مسائل دانشگاه بذاره 😁😂
حالا کو تا امتحانا
و منی که تا الان نزدیک ده تا امتحان رو گذروندم و تقریبا یه مقدار از این بیشترم دارم 💔😂میانترم داریم ،هر درس عملیمون ،هر بخشیش دونه دونه جدا 😔له شدم نیکی 😂
اوهوم 😂آره کلا بلاگرا رو دنبال نمیکنم 😁تو اکسپلور اینستام بود خوبی تو ؟چه خبرا ؟اکانت تلگرا ...
اخخ خوبی!!! وای ببخشید اصلن یادم نبود اکانتم که بپره تو رو ام از دست میدم🤭😂😐
کنکور و که دادم منتظرم برم دومی رو ام به رنگ های تیره در بیارم و برگردم🥴
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
این چه حرفیه ❤️ هستم اینجا ولی بخون بازم و ناامید نشو ...ازفرصتت استفاده کن 👌🏻
پیام میدم بهت تو تلگرام قشنگم🦋
امیدوارم... ناامید نشم فقط🥴❤️