2789
عنوان

خیانت

97 بازدید | 14 پست

سلام خانما من چند روز پیش،تو گوشی شوهرم تو قسمت سطل زباله پیام‌ها دیدم با یکی چت کرده و گفته زندگیم داغونه بدون تو میمیرم جواب بده ولی اونم جوابشو نمیداده فقط گفته دیگه مزاحم من نشو منم اعصابم به هم ریخت بهش گفتم این چیه کلی حرف زد که آره بعد فوت مامانم بهم دلگرمی میداد باهاش درد و دل میکردم فقط در حد پیام گفت ده پانزده سال ازم بزرگتره به عنوان خواهر میبینمش خیلی بهش احترام میذاره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به اون زنه گفتم قهبه و هرزست 🤣🤣 اعصابم خرابه بود میگفت اونجوری نگو وقتی نمیشناسیش بیشتر عصبیم میکرد بالاخره با اون زن حرف زدم گفت به عنوان برادر بوده برام فقط درد و دل کرده روزای اول فوت مادر همسرم 

الان رفتار شوهرم خیلی باهام خوب شده میگه زندگیمو به هم نریخته قسم روح مادرشو خورد به جون بچم قسم خورده هیچ رابطه ای بینشون نبوده 

ولی من هر روز و شب یادش میوفتم احساس میکنم خیلی ساده گذشتم نمیتونم فراموش کنم به نظرتون چیکار کنم&nb ...

بهش بگو

بگو دلم باهات صاف نیست دست خودم نیست

بگو اگه منم همین کارو کنم چه رفتاری داری با من؟

به ظاهر فراموش کردم ولی ته دلم فراموش نکردم هر لحظه فکر میکنم بازم حرف میزنه یا هم به فکرش چون خیلی قبولش داره میگه زن بدی نیست در موردش فکر بد نکن اگه میخواست زندگیمونو به هم می‌ریخت 

احتمالا درد دل بوده این اواخر شوهرت شیطنت کرده درخواستی چیزی داده این خانمه هم رابطه رو تموم کرده&nb ...

نمیدونم چرا دختره خواسته تمومش کنه و از همه بلاکش کرده بود شوهرم رو همین ذهنمو درگیر کرده 

بهش بگو بگو دلم باهات صاف نیست دست خودم نیست بگو اگه منم همین کارو کنم چه رفتاری داری با من؟

میگه من به چشم خواهر نگاش کردم باهاش درد و دل کردم تو زنی نمیتونی این کار رو بکنی 

میگه من به چشم خواهر نگاش کردم باهاش درد و دل کردم تو زنی نمیتونی این کار رو بکنی 

پررو شده

بگو غلط کردی 

البته اگه میتونی نادیده بگیر ولی بترسونش

بگو خیالت راحت نباشه که منم کارتو شاااید بخام تلافی کنم

ببین من ذهنم به همه بی اعتماده با چن نفر دیگم مشورت کن

من خودم هنوز سر صحبتایی که شوهرم مجردیش کرده بوده با دخترا و من بعد عقد دیدم هنوز کنار نیومدم و اسم اون دخترا رو هرجا روی دیوار کوچه توی اهنگ هرجا بشنوم عصبی میشم بعد۷ سال