یه واسطه منو به خانواده پسری معرفی کرده بهم گفت عکستو بفرست واسطه اشناست و منم بهش اعتماد کامل دارم فکر کردم میخواد عکسو به خواهر پسره نشون بده براش فرستادم حالا بابام داد و بیداد راه انداخته چرا عکس فرستادی حالا چیکار کنم😭😭😭😭
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه سری از هموطنامون هم هستند که الان دیگه عزادار نیستند و اتفاقا خیلی دل و دماغ دارند ولی خوب موقت هست یه دو روز دیگه برا عید نوروز دوباره هم عزادار میشن هم بی دل و دماغ
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
وای خداا خیلی حالم گرفته شد میگم نکنه بعدا برام بد بشه بخدا عکس بدی هم نبود خیلی معمولی
نه بابا چه بدی
مثلا میخوان با عکس چیکار کنند
درسته چون بابات راضی نیست نباید این کار رو میکردی ولی تهش هیچی نمیشه
یه سری از هموطنامون هم هستند که الان دیگه عزادار نیستند و اتفاقا خیلی دل و دماغ دارند ولی خوب موقت هست یه دو روز دیگه برا عید نوروز دوباره هم عزادار میشن هم بی دل و دماغ