2821
2789
عنوان

سوره طلاق

186 بازدید | 16 پست

من هر شب سوره طلاق میخونم برای رزق وروزی برام کار جور میشه ولی خانوادم نمیذارن برم شما از این سوره نتیجه گرفتین زندگی خیلی سخت شده

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای طلاقم خوندم نتیجه گرفتم ولی اگه اشتباه نگم آیه ۲و۳ اون قسمت و من یتق الله ...برای رزق و روزیه

اونم میخونم ولی نمیشه

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

برای طلاقم خوندم نتیجه گرفتم ولی اگه اشتباه نگم آیه ۲و۳ اون قسمت و من یتق الله ...برای رزق و روزیه

ببخشید میشه بگید چه اثری داشت برای شما؟جداشدید یه برگشتید به زندگی 

منم هرشب میخونم این سوره رو

خدایا شکرت🤍
دودلم  هنوز دوسش دارم

خب تلاش کن ان شاءالله خداهم کممکت میکنه ذکر یاودود بگو روزی ۱۰۰۰بار .مشاوره بتونی بری خوبه اگه م شرایط نداری به تلفن ۱۴۸۰ زنگ بزن راهنمایی میکنن .عمده اختلافتون سره چیه؟

خب تلاش کن ان شاءالله خداهم کممکت میکنه ذکر یاودود بگو روزی ۱۰۰۰بار .مشاوره بتونی بری خوبه اگه م شرا ...

درخواست طلاق دادم 

۲ ماهه خونه پدرمم هیچ کاری نمیکنه الآنم جلسه مشاوره رو نیومده یه جلسه دیگه مونده 

به شدت لجبازه و زود عصبی میشه و این دعوای آخری به من و خونوادم فحاشی کرد و با پدرم درگیر شد

خدایا شکرت🤍
درخواست طلاق دادم  ۲ ماهه خونه پدرمم هیچ کاری نمیکنه الآنم جلسه مشاوره رو نیومده یه جلسه دیگه ...

لجبازی و زودعصبی شدنش چاره داره ولی فحاشی رو نمیشه کاریش کرد .موقعیت شغلیش تغییر نکررده؟مثلا اخراج شده باشهه یا ورشکستگی؟